KURS: Lettere m/TD-metoden


Dette kurset er allerede avholdt.
NETTkurs med motiverende fellesskap et tilgjengelig fra høst 2018. Info her: https://www.tdmetoden.no/nettkurs/


Er du lei av sære dietter og alt du må unngå? 

Med TD-Metoden kan du bli både friskere og lettere med helt alminnelig mat. Du trenger hverken å unngå de karbohydratrike rundstykkene eller den fete bernaisesausen - om du bare følger noen enkle regler. Selv ferdigretter og ett glass vin kan være med i ditt helsefremmende og vektreduserende kosthold, om du ønsker det.

Med en «bred vei» kan du nyte reisen til ditt friskere og lettere liv med et bredt utvalg av deilig mat, og all verdens gode samvittighet.

Når du slipper å forsake mye av den maten du liker best, vil du oppleve mestring, nytelse og glede og bli ytterligere motivert. Du slipper også å veie maten eller telle kalorier. Metoden er enkel å følge i en travel hverdag med familie, venner og aktiviteter.

Kursholder er Trine Dahlmo, Ernæringsterapeut, NLP Coach, helseblogger, forfatter hos Cappelen Damm, kurs- og foredragsholder. Om Trine her.

Metoden du lærer på kurset er fremkommet som et resultat av Trine Dahlmos erfaringer i hennes nær 20-årige klinikkpraksis. Ved å følge sine klienters effekt av kostholdet har hun erfart hvordan det vi spiser påvirker virkelige mennesker i virkelige liv. Resultatet er kostholdsmodeller som gjør det mulig å nå sine helsemål på en overkommelig måte. De er alle basert på prinspippet om "den brede vei" - at det er viktig å begrense sitt kosthold minst mulig om varige resultater skal være mulig. En av modellene Trine har utviklet er TD-Metoden (Trine Dahlmo metoden), som er den du vil lære om på kurset.

Kurset gir deg kunnskap for livet - en grunnleggende forståelse for hvordan du kan forholde deg til ditt kosthold og din helse. 

Du lærer deg hvordan du med TD-Metoden kan bruke din hverdagsmat for å gå ned i vekt, stabilisere vekten og forebygge eller bli friskere for de såkalte livsstilssykdommene - kolesterolubalanser, insulinresistens, type 2 diabetes, fettlever m.fl. All oppfølging av sykdom gjøres av fastlege. 

Du vil oppleve at undervisningen er gjennomsyret av en ”rød tråd” – NLP – en optimistisk og målrettet metode for å oppnå de mål man setter seg i livet.

Kurset holdes over 5 ganger slik:

– Onsdag 12.09.2018, kl 16:15  (1 time, 45 minutter)
– Onsdag 19.09.2018, kl 16:15 (1,5 time)
– Onsdag 03.10.2018, kl 16:15 (1,5 time)
– Onsdag 17.10.2018, kl 16:15 (1,5 time)
– Onsdag 07.11.2018, kl 16:15 (1,5 time)

Du vil i tillegg få tilsendt videokurs per mail, slik at du kan fylle på med inspirasjon mellom kurskveldene.

Etter fullført kurs er du velkommen til å delta i en lukket Facebook-gruppe for de som følger TD-Metoden. Her kan du stilles spørsmål som Trine vil besvare - både via livesendinger og som skriftlig svar. Slik kan kan vi danne et trivelig og utviklende fellesskap som kan støtte og inspirere hverandre. 

Sammen lykkes vi!

Sted NLP Coach Team sine kurslokaler i Sørlandsveien 50, 2. etg. Mo i Rana

Kursmateriell Boken Lettere - slank med fornuft. Du kan kjøpe den i bokhandelen eller bestille den her. Trines blogg Helseinspirator vil også være en viktig del av ditt kursmateriell. Her finner du oppskrifter tilpasset TD-Metoden samt ytterligere inspirasjon til din gode livsstil. Der kan du blant annet lese om Morten, Julianne og Ragnhild som gikk ut i nasjonale media (Dagbladet og Allers) og fortalte hvordan de med TD-Metoden ble friskere og lettere.  Du får også utdelt kursmateriell på kurset.

Påmelding gjøres under. Påmeldingen er endelig når kursavgiften er betalt. 12 plasser. 

Ønsker du å vite litt mer om hva TD-Metoden er, kan du se denne videoen på Trines YouTube-kanal.

Kanskje ønsker du også å delta på Trines inspirasjonsforedrag når hun er på foredragsturné med Et lettere liv? Høsten 2018 gjester hun disse stedene: Nesna 16/9), Mo i Rana (17/9), Åndalsnes (24/9), Molde (25/9), Oslo (26/9), Løten(27/9), Bodø(30/9), Fauske (1/10) og Rognan(2/10). Mer info her:


Hjertelig velkommen til kurs!

Trine :)

 

Registreringsskjema