Listers store hagefest 19.juni
Sted: The Bølgen & Moi Hotel Utsikten
Startdato : 19.06.2018 18:00
Sluttdato : 20.06.2018 02:00
Påmeldingsfrist : 18.06.2018 18:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Odd Alsvik
Tel: 38358800
booking@utsiktenhotell.no

Listers store hagefest 19.juni

Vi inviterer til årets hagefeste på The Bølgen & Moi Hotell Utsikten i år som i fjor.

 Victor Norman kommer!

Foredraget til Norman har fokus på «Ny E39 – på full fart gjennom Lister?»


Årets hagefest går av stabelen den 19. juni på The Bølgen & Moi Hotell Utsikten. Arrangører av festen er Innovasjon Kvinesdal og The Bølgen & Moi Hotel Utsikten i samarbeid med Farsund 365, Lister Nyskaping, Vekst i Lyngdal, Hægebostad kommune, Flekkefjord kommune, Flekkefjord og omegn Industriforening og Sirdal kommune.

Victor Norman er årets hovedgjest. Normann har vært professor på Norges Handelshøyskole, arbeids- og administrasjonsminister i Kjell Magne Bondeviks andre regjering hvor han deregulerte innenriks luftfart som bidro til bedre tilbud og lavere priser. Han har holdt foredrag om globalisering og årsaken til de internasjonale sjokkene Brexit og Trump.

Årets konferansier blir Per Tore Bjerge, alias Bob Kåre Moen som er frontfigur i Luxus Leverpostei.

Hensikten med hagefesten er å skape en god møteplass for næringslivet i regionen, gründere, det politiske miljøet og andre som er interessert i næringsutvikling i Lister og i landsdelen. Det er det sjette året at Listers store hagefest arrangeres på Utsikten.  Her blir det litt faglig program, det blir tid til gode samtaler, og det blir underholdning og god mat. 

Festkomiteen som består av konferansier Per Tore Bjerge og representanter fra Innovasjon Kvinesdal og The Bølgen & Moi hotell Utsikten arbeider for fullt med å få alt på plass til festen. Mange detaljer skal på plass.

Festkomiteen kan berette at de i år har gjort en ny vri hva angår underholdning. I år blir det representanter fra Listers næringsliv som kommer til å stå for underholdningen. Her er det bare til å glede seg!

Patricia Hartmann i Farsund 365, Christiane Skage i Lister Nyskaping, Hans Egill Berven i Flekkefjord kommune, Alf Magne Ubostad fra Flekkefjord og Omegn Industriforening, Øyvind Sjøtrø i Sirdal kommune, Ståle Olsen i Hægebostad kommune, og Liv Øyulvstad i Innovasjon Kvinesdal oppfordrer næringslivet, gründere, det politiske miljøet, kommunene og andre interesserte til å melde seg på. Påmeldingen er nettopp lagt ut og invitasjon er sendt ut via næringsselskapene og kommunene sine nettverk. Skulle du ikke ha mottatt invitasjon og være interessert i å delta, kan du ta kontakt med en av dem.

Arrangørene av hagefesten oppfordrer næringslivet, gründere, det politiske miljøet, kommunene og andre interesserte til å melde seg på.

PS: Er ikke værguden med oss flyttes alt inn i vårt koneferansesenter

Det bli sendt ut praktisk informasjon en uke for arrangementet på mail til kontaktperson. Noen spørsmål kontakt:

booking@utsiktenhotell.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon