MENIGHETSWEEKEND ÅPTA
Sted: Åpta Camping og Misjonssenter
Startdato : 08.06.2018 18:00
Sluttdato : 10.06.2018 13:00
Påmeldingsfrist : 08.06.2018 18:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Vidar Mæland Bakke, Anne Marie Vik Røise
Tel: 40146184
post@bymenigheten.no

MENIGHETSWEEKEND ÅPTA"LØFT BLIKKET!"

Årets menighetsweekend går til idylliske Åpta Camping og Misjonssenter mellom Lyngdal og Flekkefjord. Vi kjører E39 over Kvinesheia og tar avkjørselen til Farsund. Etter noen minutter får vi Åpta på venstre side. Andre helga i juni satser vi på deilig Sørlands-sommer, slik vi har opplevd der før.  Selve hovedsenteret har rikelig med sengeplasser, både 6-manns, 4-manns, 2-manns og noen 1-mannsrom. Når vi har fylt opp hovedhuset, er det også gode campinghytter å leie. Oppgi gjerne i påmeldingen om du har spesielle ønsker/behov så forsøker vi å etterkomme dem. 

Vi legger opp et program som vi tror skal egne seg både for barn, ungdom, voksne med barn, og voksne uten barn. Spesielt oppfordrer vi voksne uten barn til å bli med! Et hovedtema for de voksne denne helga blir hva det betyr å være "åndelige foreldre". Lørdag formiddag får vi besøk av Torbjørg Oline Nyli som har skrevet den sterke boka "Etterlysning: Åndelige foreldre". Hun vil ha seminar/bibeltime for de voksne. Å investere i denne helga på tvers av generasjoner, tror vi kan ha mye å si for å bygge menighetsfellesskapet vårt resten av året! Kanskje noen trenger at akkurat DU er der denne gangen?

Menighetsweekend i Bymenigheten byr på muligheter for både lek og læring, latter og lovsang, avkobling og tilkobling, å være sosial og å trekke seg tilbake. Fordi vi har litt ulike behov vi som kommer på weekend. Menighetsweekend i ByMenigheten er også en fellesdugnad. Håper du synes det er greit om vi spør deg om å bidra underveis i det deltakende fellesskapet.  

Vi velger et opplegg som gjør at vi kan sette prisen så lavt som mulig for at også de som er mange i husstanden skal ha råd til å være med. Likevel kan det være omstendigheter som gjør at prisen hindrer noen i å melde seg på. Ta da kontakt med oss så ser vi hva vi kan få til sammen.

Det går mot varmere tider. Snart løfter vi blikket og drar til Åpta! 

(Mer detaljer om programmet blir sendt ut etterhvert.)

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.