Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

GJEST: Rudskogen - Ducati Weekend 04. - 05. aug 2018

Ducati Weekend 2018!


Denne spesifikke påmelding gjelder KUN INVITERTE GJESTER. Påmeldings- og betalingsløsning gjør det mulig å melde seg på direkte, men du må være invitert av et  klubbmedlem. Om påmelding skjer uten at ovennevnte er i orden, vil påmeldingen bli slettet. Tilbakebetaling vil skje automatisk med fradrag for bankens gebyrer.


Vi har et begrenset antall gjesteplasser og det er kun til de aller raskeste. Arrangementet blir fulltegnet, og vi vil sikre at foreningens medlemmer og ducatister i Nidhogg og SDK får plass først og fremst.


Les grundig nedenfor: 

Vi ønsker velkommen til årets virkelig store happening av og for Ducatister. Det blir kjøring på bane to fulle dager til ende etter samme modell som tidligere år. Vi disponerer banen fra lørdag morgen til søndag kveld:

04.08.2018 08-20:00
05.08.2018 13-20:00 

Vi regner at kjørestart er kl09 lørdag morgen.  Detaljer kommer på desmodromene.com og her.
Lørdag kveld setter vi bord på rekke og rad og lager et eneste stort langbord. Deltagerne tar selv med seg mat, griller og bestikk. Vi runder av dagen med utdeling av premier for klubbløp.


- R4F (Racing4Fun) med dekk, deler, coaching, service mv. R4F stiller med dekkservice og gode råd, selger skinndresser, sko, hansker, stompgrips, batterier, olje, låsetråd mv +++ 

- BLF (Barn Life Racing). NDFD holder justering av dempere og Martins tid er gratis for medlemmer av NDFD, Nidhogg og SDK. Tilpasninger gjøres for den enkelte fører/sykkel, og her blir det kø fra tidlig morgen.
https://www.facebook.com/barnliferacing/?fref=ts

- Jens Stumberg har som vanlig instruksjon i grønn gruppe, selvfølgelig kostnadsfritt for medlemmene (NDFD/Nidhogg/SDK).... 

Kanskje har vi også enda flere overraskelser på tur, men det får du vite om på banedagen..


Hvem kan delta
Banekjøringen er åpen for medlemmer av Desmodromene, Nidhogg RR samt Svenske Ducatiklubben (SDK). Man må kjøre Ducati eller MC drevet av Ducati motor for å delta.

ABC og egenerklæringsskjema finner du her:
http://www.desmodromene.com/index.php?/topic/487-om-vår-banekjøring/
 
Her bestiller du Ducati Weekend 2018
Prisen for gjest på Ducati Weekend, inkl transaksjonsgebyr er kr 3 300,-
Fyll inn alle felter og trykk på bekreft knappen. Det vil dukke opp nye felter underveis mens du fyller ut. Etter å ha trykket på "Bekreft" knappen så betaler man med ordinært bankkort eller kredittkort fra Visa eller Mastercard. Du får tilsendt bekreftelse som viser at du er påmeldt arrangementet. 

Gruppeinndeling




Grønn
=
Skiltgruppe for nybegynnere og alle som ønsker å øve i rolige former
Gul
=
Skiltgruppe for de som har kjørt på bane tidligere og som ønsker litt tempo
Rød
=
Skiltgruppe for de mer erfarne
RR hvit
=
Skiltløs gruppe for Rookies
RR blå
=
Skiltløs gruppe for de mer erfarne

Avbestilling kan gjøres innen betalingsfristen. Man får da refundert avgiften minus transaksjonskostnader. Send e-post til kontaktperson med ditt navn og kontonummer. Etter fristens utløp så refunderes ingenting.

Medlemsbevis med kvittering(oblat) for betalt medlemskap i Nidhogg eller SDK må fremvises ved oppmøte på banedagene. For medlemmer i Desmodromene sjekkes medlemsstatus ved fremmøte.   

Påmeldingsfrist for Ducati Weekend 2018 er 29. Juli 2018

Har du spørsmål til arrangementet eller påmeldingen, kontakt [email protected]

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon