Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Eventyrlig dagstur på Tommas vestkyst 30. juni 2018


Bli med oss på en eventyrlig padletur til Tommas vakre vestkyst.

På denne turen får du oppleve noe av det beste Helgeland har å by på. Vi padler mellom holmer og skjær, drar til nydelige hvite sandstrender og spiser lunsj, opplever klipper og høyreiste fjell og besøker en grotte hvor det bodde folk i steinalderen. Er vi heldige vil vi også kunne få nærkontakt med ørn som det er store forekomster av på Helgeland, og kanskje får vi også hilse på en nise eller to? 

Vi møtes kl. 10.00 ved småbåthavna i Tomsvika, ved servicebygget til øyas lille camping som heter Tomma Turistsenter/Ernas Pub. Her får du utlevert alt av padleutstyr som blir tilpasset deg før vi starter turen vestover mellom de lune holmene i Tomsvika. Når vi runder øya og ser nordover åpner landskapet seg og vi får en fantastisk utsikt over en stor del av Helgelandskysten. Vi padler via Lamholmen til Tommeidet og forbi de karakteristiske Eidabelgene. Videre går ferden nordover via Finnvikdalen til Kiløya og Lomøya på nordsiden av Tomma. Herfra returnerer vi sørover igjen til stranden i Finnvikdalen hvor vi avslutter turen og får skyss tilbake til Tomsvika hvor turen startet.

Turen er på ca. 16 km padling og passer for deg som har tatt grunnkurset eller har padlet en del før. Varighet 7 timer.

Kajakk med utstyr og tørrdrakt med padlesko er inkludert i prisen for de som ikke har med eget utstyr.

Ta med til turen:
2 sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, 2 par sokker, nistepakke samt varm og kald drikke. Husk også å ta med caps, solbriller og solkrem. Dersom varmen slår til anbefaler vi badetøy og håndkle. Dersom det er kaldt i været kan det være lurt å ha med både lue og varme votter. Vi anbefaler at du også tar med vanntett pose til utstyr du er redd for som eksempelvis mobil og kamera. Husk også gode sko for å gå i marka.  

Les mer om Tomma og hvordan komme seg til øya her http://www.helgelandkajakk.no/?page_id=15

Vi ønsker deg velkommen til tur i hyggelig, sosialt lag!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon