Padling og fottur gjennom Glomåga landskapsvernområde og det mektige Marmorslottet

Padling og fottur gjennom Glomåga landskapsvernområde og det mektige Marmorslottet

Vi padler gjennom Glomåga landskapsvernområde til den mektige fossen der Ravnåga stuper ned i Glomåga. Rolig og koselig padletur for alle. Grunt vann og rolige forhold, krever ingen forkunnskaper eller tidligere erfaring. Bading i fossen for de tøffeste. Nydelig område og rikt fugleliv!

Etter noen minutters padling tilbake til utgangspunktet, kjører vi bilene til Fisktjønnmoen og lager et bål. Vi griller og tar en velfortjent pust i bakken (ta med grillmat/drikke selv slik at alle familiemedlemmer blir fornøyde. Vi tar med bålved, bålkjele og kaffe). Vi skifter til tursko og går inn til det vakre Marmorslottet i Fisktjønnmoen naturreservat. Her utforsker vi naturhistorisk grunn, vandrer gjennom fredet urskog og beundre vannet utgraving av jettegryter, tunneler og utrolige formasjoner gjennom millioner av år.

Oppmøtested: Røssvoll kirke. Kartlenke

Transport: Egen bil. Ta kontakt med post@spesialsport.no senest dagen før arrangementet for å booke transport.

Varighet: Ca. 4,5 timer t/r Røssvoll kirke.

Tidspunkt: Onsdager kl. 16.00 i juni og august. Gruppeturer for minimum 4 deltagere kan bookes utenfor oppsatte tidspunkter.

Påmeldingsfrist: kl. 16 to dager før arrangementsstart

Turen gjennomføres med forutsetning om minimum fire deltagere. Påmeldte kontaktes mandag to dager før arrangementet ved avlysning og påmeldingsavgift refunderes.

Bindende påmelding. Husk å sjekke at din reiseforsikring også inkluderer avbestillingsforsikring.

Nivå: Lett. 6 km padling i stødige enkel- eller dobbelkajakker. 4 km lett fottur. Avsluttes med en bratt bakke ned mot elva, men her hjelper vi hverandre ved behov slik at alle får en god opplevelse.

Utstyr: Vanlige turklær, grillmat og drikke. Ta med håndkle og badetøy dersom du ønsker å bade i fossen. Vi besørger padleutstyr og padlejakke. Ingen tørrdrakter nødvendige på denne turen.

Priser 2018: Voksne kr 1300/barn  (under 15 år) kr 1000

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon