Påmelding til kurs i LBK 2018

Treningsgrupper 2018 (separate grupper for junior/barn og voksne)

Nybegynnere: Mandager og onsdager 17:30-20:00

Viderekommende/litt øvet: Tirsdager og torsdager 17:30-20:00

Ladysurf, både nybegynner og viderekommende: Torsdager 17:30-20:00.  Velg alternativ voksen viderekommende 1 dag (torsdag)

Regatta ungdom: Tirsdager og torsdager 17:30-20:00

Mixed Class: Lørdager 10:00-14:00

Mixed Class (NY)

Mixed Class er 10:00-14:00 på lørdager er for de som er 16 år eller eldre (dog helt fint med forelder/barn).  Prisen inkluderer brettleie.  Man vil dele inn i grupper etter ferdighetsnivå.  Dette er et kursformat som varer 1.5 timer lenger per gang enn de vanlige helsesongkursene.  Formatet vil kombineres med drop-in på lørdager og er essensielt klippekort for drop-in timer hele sesongen.

Kortkurs

Kortkursene er stort sett helgekurs lørdag-søndag. Fom. 11. august 2018: Vi starter 13:00 på lørdagene, 12:00 på søndagene, og holder på 3-4 timer (hvis ikke annet opplyst). Vi holder alt utstyr, dog ikke neoprensko. Det vil være 1 instruktør per 4-5 deltakere. Det settes sammen grupper som er ganske homogene mhp. alder og ferdighetsnivå. Kortkursene er for 16 år og oppover, men yngre deltakere går helt fint sammen med mor eller far eller eldre søsken. Det hender vi må kansellere en dag grunnet lite vind eller noen blir syke; i så fall får man rain check til en valgfri dag på annet kortkurs.

Sommerskoler

Våre populære sommerskoler 12-15 år er 3/4 dag mandag-lørdag (lørdag kun 1/2 dag) med brettseiling + SUP + litt annen idrett.  Vi holder alt utstyr, dog ikke neoprensko.  Det vil være 1 instruktør per 4-5 elever.  Det serveres et lett måltid midt på dagen (inkludert i prisen; typisk hamburger eller Olapakke eller lignende).  Ellers så kan elevene kjøpe brus, is, og pølser til klubbpriser. 

Regatta ungdom (NY)

Regatta Ungdom er et nytt tilbud for ungdom 12-15 år som som har lyst til å strekke seg et hakk lenger. Fokus er regatta, men det blir også noe freestyle.  Det forutsettes ambisjon om å trene 2 ganger i uka, en forelder som kan stille noe opp, og eget utstyr. På tirsdager blir det trening på vann, med fokus på treningsmomenter regatta (start/rundinger) eller trapes/planing.  På torsdager blir det mini-regatta annenhver uke, teori/seiling de andre ukene.  Det vil også arrangeres andre aktiviteter for denne gruppen, inkludert 2-3 helgeturer og deltakelse Brettfestivalen, NC og NM.

Andre spørsmål

Dersom du ikke får meldt deg på, skyldes det at kurset er fullt. Ta eventuelt kontakt med Grim Gjønnes, på grimg@crispideas.com eller 934 01 002, eller Sigurd Skaug, på sigurd.skaug@gmail.com, direkte.

Har du spørsmål om kurs og nivå ta kontakt med:

Grim Gjønnes, daglig leder
grimg@crispideas.com eller
934 01 002

Vi tilbyr også:

--> Privattimer med profesjonell trener

--> Kortkurs

--> Sommerskoler 

--> Bedriftseventer 

Ta kontakt med Grim Gjønnes.

Mer om vårt tilbud på lysakerfjorden.no


All deltagelse på kurs og trening i LBK regi skjer på eget ansvar. LBK tar ikke ansvar for slitasje eller skader på deltagernes utstyr. Ved bruk av LBK utstyr vil slitasje/skade på LBKs utstyr som skyldes normal trenings-/kursaktivitet dekkes av LBK, men LBK forbeholder seg retten til å kreve erstatning for uaktsom bruk av klubbens utstyr.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon