Svømmekurs på Fornebu

SVØMMEKURS 2010/2011

Er du en av de som synes det er best å komme opp av vannet og være ferdig med svømmedelen i en triathlon?

Er du en som synes det er helt greit å svømme, men kunne tenke deg å svømme litt fortere?

Er du en som rett og slett ikke liker vann?

Er du 10 år eller eldre?

Da er dette kurset for deg!!

Når:

Dette er et svømmekurs, som går over 32 søndager og er satt opp hovedsaklig for de som har lyst til å lære seg å svømme bedre før neste triathlon sesong er i gang.

Kurset vil være 8.30-10 på søndags morgener fra søndag 19/9-2010 til søndag 22/5-2010. Det vil være opphold i de vanlige feriene.

Hvordan:

Det vil være slik at man deler opp i baner etter ferdighetsnivå med max 10 i hver bane. Det vil være en bane bare for barn/ungdom mellom 10 og 15 år.

Det er viktig å merke seg at dette er et kurs der man hovedsaklig vil jobbe med teknikk for å bli bedre til å svømme, ikke en trening for de som vil få ned mest mulig distanse!

Kurset vil være en blanding av at man lærer seg øvelser man kan gjøre for å bli bedre i vannet og å bruke det man lærer av øvelsene i noe svømming.

Grunnen til at vi har 1,5t er at man skal kunne øve godt på øvelsene, få oppfølging og kunne svømme litt 'vanlig' for å se om man blir noe bedre.

Hvem:

Dette er for alle med unntak av de som bare er ute etter å trene og ikke vil bli noe bedre til å svømme!

Om du bare har svømt bryst, nesten ikke har svømt, svømt litt crawl eller svømt aktivt så vil dette passe deg!

Hvor:

Det vil foregå på Hundsund bad på Snarøya.

Vi vil ha hele bassenget for oss selv. Og dette er et av de nyeste og flotteste badene i Oslo området med kjempegod vann og luftkvalitet!

Det er et lite (12,5X10m) varmt basseng og badstuer, som er fritt for bruk dersom du føler du ikke orker å svømme mer eller har barn som trenger et sted å være!

Instruktør:

Instruktøren vil være Øyvind Johannessen, som er mange ganger norgesmester i triathlon og har under vist flere tusen i svømming i alle aldre fra 2-70år over de siste 11 årene både i Norge og Australia!

Det vil være instruktør de aller fleste gangene, men noen ytterst få ganger vil det bare være et program med øvelser og distanser.

Det vil alltid bli sendt ut en mail minst 4 dager før til alle deltagere om hva som skjer den aktuelle søndagen, slik at folk kan bestemme om de vil være med eller ikke.

Hvor mye:

Det vil koste 2500kr for 32 ganger med instruktør de aller fleste gangene og program alle gangene. Dersom du er under 18år koster det 1000kr.

Tilbakebetaling:

Dersom du finner ut at du ikke kan delta på kurset innen 24t før kursstart vil du kunne få igjen 75% av pengene. Etter dette er det mulig å få igjen 50% dersom du har legeerklæring på at du ikke kan delta.


For mer informasjon kontakt Øyvind på:

Mail: [email protected]

Tlf: 977 345 20


 

Sted: Hundsund bad
Startdato: 20.05.2011 08:30
Påmeldingsfrist: 19.05.2011 23:59


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon



Kontaktperson for arrangementet:
Øyvind Johannessen
Tel: 97734520


Lik Deltager.no på Facebook: