Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Workshop: Søkemotoroptimalisering og Google Analytics

Dato: 8/5-18

Sted: Central Atrium

Tid: 08:30 - 11:30 


Finnes du ikke på førstesiden av et Googlesøk så eksisterer du ikke. Så brutalt kan det sies. I denne workshopen lærer du hva du selv kan gjøre for at nettsiden din skal komme høyt opp på det organiske søkeresultatet i Google. Vi går gjennom hva som kreves av publiseringsløsningen for å starte med søkemotoroptimalisering (SEO), og hva du selv kan gjøre når du publiserer innhold. Du får en praktisk og effektiv gjennomgang som ender opp i en sjekkliste du kan bruke selv i ditt daglige arbeid.

Når man har jobbet godt med sin egen nettside er det alltid spennende å følge med på om trafikken øker. Her er Google Analytics et perfekt verktøy. Avslutningsvis i denne workshopen tar vi en gjennomgang av Analytics, og viser deg hvordan du effektivt kan bruke verktøyet, samt utvikle rapporter med relevante tall for din egen nettside.

Vi legger opp til en praktisk og nyttig workshop, med en kombinasjon av foredrag og praktiske øvelser relatert til deltagernes egne nettsider. Alle må ha med egen PC, og innlogging til egen nettside. Det er en fordel om man allerede har Google Analytics på egen nettside, for å ha noen tall å jobbe med. Workshopen passer for deg som jobber med produksjon av innhold til egen nettside.

Workshopen gjennomføres av Jofrid og Magnus fra Riktig Spor. Jofrid er kommunikasjonsrådgiver, og har holdt en rekke kurs om dette temaet. Magnus er webutvikler, og ivaretar alle tekniske spørsmål som vil dukke opp underveis.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon