MRmat - fagdager lokalmat i Kristiansund

VELKOMMEN til to dager med kompetanse og nettverksbygging



Hele brosjyren finner du vedlagt som pdf (utskrivbar) ned til høyre.


Her finner du en kort oppsummering av programmet:


ONSDAG 14. FEBRUAR


10.00 – 11.00 Ankomst og registrering på Scandic Kristiansund.


11.00 - 11.15 Åpning ved Fylkesmann Lodve  Solholm. Velkommen til MRmat 2018 v/Fylkesmannen i Møre og Romsdal og Matnavet på Mære. Aud Lindset Drågen og Beth Tronstad.


11.15 – 13.00 Inspirasjonsforedrag med Gullimunn, Stølsvidda, Romsdalsgårdene og Bolette Bele.

Vi har tro på at personer med engasjement, pågangsmot og begeistring er med på å gjøre en forskjell der vi bor! Vi ønsker at denne kvartetten sprer både inspirasjon og motivasjon til deltakerne og at de forteller om idéer som tar form, justeres og utvikles. Virksomheter som de har skapt og som i dag betyr mye for både dem selv, lokalsamfunnet og for de som er på besøk.

Hva har nettverk og samarbeid betydd? Og hvilke merverdier ligger i opplevelsene knyttet til produktene?


                              11.15 - 11.35 Torunn Hernes Bjerkem, Gullimunn

                              11.35 - 11.55 Knut Ødegård, Stølsvidda

                                                         10 minutter Benstrekk

                              12.05 – 12.25 Guttorm Furmyr, Woldstad Gard og Romsdalsgardene

                              12.25 - 12.45 Bolette Bele, Nibio



13.00 – 14.15 Lunsjbuffé på Scandic



14.30 Forflytning til Kristiansund videregående skole og Gaupset



15.00- 18.00 KURSENE STARTER


Kassesalg av eget kjøtt (onsdag),  kursansvarlig Knut Ødegård, Stølsvidda. Fortsetter torsdag med Nedskjæring og produksjon av kjøttprodukter på Gaupset,  kursansvarlig Børge Løvik.  

 

Kreativt kokkeverksted med ville vekster, tang og tare, kursansvarlig Nils-Henning Nesje og Ane Wilmann.


Fermentering av grønnsaker, kursansvarlig Line Hofstad, Smak Kreativ Catering.


Baking med urkorn, kursansvarlig Torunn Hernes Bjerkem og Cecilie Røli, Gullimunn.


Ystekurs med fokus på seterprodukter og tradisjonsprodukt, kursansvarlig Stein Brubæk, Brubekken Gardsmeieri.


Bygg bedrift i regi av Hoppid. Kursansvalig Erlend Bang Abelsen, Lean Business.


Hvordan lykkes på nett, i regi av Innovasjon Norge. Kursansvarlig Linda Løvfall og Hallstein Sjøvik er kursledere.





19.45 Festmiddag på Smia Fiskerestaurant, Fosnagaten 30B. På vei dit går vi en kort tur innom Mætt & Eteri og Landhandleri.

 


TORSDAG 15. FEBRUAR


09.00- 16.00 Kursene fortsetter på Kristiansund vgs og kjøttforedlingskurset på Gaupset.


 



NB! Hele brosjyren finner du vedlagt som pdf (utskrivbar) ned til høyre.


Priser:
Kursprisen på kr 1900 - (kr 2400,- ved påmelding etter 20. januar) inkluderer fagkurs tirsdag og onsdag, seminar tirsdag formiddag og kaffe og lunsj begge dager.

Ved avmelding etter 7. februar vil halv kursavgift bli fakturert.

 
Festmiddag på Smia Fiskerestaurant koster kr 450,- .
 
NB! Overnatting må bestilles direkte til 
Scandic Kristiansund tlf 71 57 12 00   


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon