På kanten konsertpakke

TRANG FØDSEL 24. MAI  CLAUDIA SCOTT 31. MAI
Ved å kjøpe begge billettene samlet SPARER DU 150,- og får altså med deg begge konsertene på kanten av stupet. 

TRANG FØDSEL 24. MAI KL. 1900
Med låter som «Drømmedame», «Kursiv», «Hippie», «Livet det er helt ålreit» og «Fredag» blir dette en perfekt start på sommeren med et av landets mest kjente og kjære band! Utescena vår i skogholtet ved bydelshuset, med fantastisk utsikt der den ligger på pynten over ælva, danner en perfekt ramme rundt denne sommerkvelden. Og du kjenner låtene fra før, senest fra «Hver gang vi møtes 2018» på Tv2. 

Uteservering.

Konsertstart kl. 19:00

CLAUDIA SCOTT 31. MAI KL. 19
 Claudia feiret i 2017 sitt 25 års jubileum som artist og platedebuterte allerede som 13 åring sammen med sin far Clive Scott! I 2016 slapp hun det kritikerroste albumet Let The Ribbons Fly. Et album som er dedisert til hennes far.

Claudia Scott er en av de mest betydningsfulle artister vi har i Norge innenfor genrene rootsrock og country, og har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multi-instrumentalist og låtskriver. Hun kaller musikken sin "Americana", en fellesbetegnelse for musikk som inneholder rock, rhythm & blues, country og folk.
Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med to Spellemann-priser og en rekke nominasjoner. Hun har mottatt tre prestisjetunge låtskriver-priser i USA, i tillegg til å være en ettertraktet musiker for en rekke store artister.  

Denne vinteren er hun å se på Tv-2 som medlem i tv-suksessen Hver gang vi møtes.
Gjør dere klare til et gnistrende høydepunkt på Kanten!

Konserten holdes på Utescenen i Bydelsskogen, vi møtes på Kanten!

Uteservering, alle rettigheter, ta gjerne med sitteunderlag eller klappstol!

Konsertstart kl. 19:00

Ved å kjøpe begge billettene samlet SPARER DU 150,- og får altså med deg begge konsertene på kanten av stupet. 

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.