Helgeland padlesymposium 2018

Helgeland Padlesymposium - Nesna 25.-27. mai 2018

Vi har satt sammen et variert program og vil ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører kurs på nivåene grunnkurs (16 timer lørdag og søndag) for deg som har tatt ingenting eller introkurs tidligere, teknikkurs ( 16 timer for deg som har grunnkurs og som ønsker å bli en bedre havpadler, aktivitetslederkurs (utvidet kurs fra fredags morgen til søndags ettermiddag for deg som har teknikkurs og ønsker å bli instruktør. Vårt beste og grundigste instruktørkurs noensinne).

For deg som allerede har tatt grunnkurs, men som kun ønsker deg fine turer sammen med andre padleglade mennesker i trygge omgivelser og med lokalkjent guide eller vil shoppe workshops uavhengig av padleforbundets kursstige, er det symposiumpass hele helga eller en utvalgt enkeltdag som gjelder. Både symposiumpasset og de tre ovennevnte kursene inkluderer lunch de aktuelle dagene. Symposiumpasset inkluderer også et bredt utvalg turer både til lands og til vanns som ligger inkludert i prisen. Dersom du ønsker å være med på noen av workshopene våre, bestiller du først et symposiumpass før du bestiller plass på de workshopene du ønsker å få med deg.

Overnatting

Prisbelønte Havblikk Camping er vår base denne helgen. Her er det mange overnattingsmuligheter å velge mellom, enten du ønsker å ha med eget telt, eller du ønsker å bo i en hytte med høy standard. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på havblikknesna.no. For å bestille sender du en epost til post@havblikknesna.no eller ringer tlf: 75 05 65 40. Siden vi har forhåndsreservert hele campingen, kan du ikke bestille online. Nina, Bjørn Arne og deres mannskap gleder seg til å ta i mot oss.

Aktiviteter
Priser og de ulike valgmulighetene finner du under nedtrekksmenyen "kategorier"
Mer om hver enkelt aktivitet samt fullstendig program finner du på http://www.spesialsport.no/padlesymposium-program

Legg merke til at workshopene er for folk som har eget utstyr og våttkort eller tilsvarende kompetanse/erfaring. Nybegynnere bør starte med et grunnkurs. Ta kontakt med oss dersom du trenger å leie utstyr til bruk i workshops.

Alle deltagere vil få anledning til å være med på mye av det de ønsker seg, men det er til enhver tid førstemann til mølla som gjelder.

Vi ser frem til fantastiske dager på havet og på land. Velkommen!

 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon