MIFFs 40-årsfest og landsmøte i Oslo 2018

Velkommen til MIFFs 40-årsfest!

MIFFs Israel-konferanse/ landsmøte blir avholdt på Scandic Fornebu like utenfor Oslo 27.-29. april 2018.

Israel-konferansen er en blanding av faglig påfyll med spennende foredrag av dyktige foredragsholdere, organisasjonsarbeid med MIFFs generalforsamling og sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet. I april 2018 skal vi også markere at det er 40 år siden MIFF ble stiftet.

Program med foredragsholdere kommer!

Prisene for MIFFs landsmøtehelg ser du når du trykker rullegardinmenyen under "Velg hvordan du skal delta" i registreringsskjemaet under.Bestill nå - de første hundre påmeldte får 200 kroner i rabatt for hele oppholdet!

MIFF gir alltid rabatterte priser på våre konferanser, fordi vi setter pris på alle medlemmer og støttespillere som viser engasjement med å delta. I år gir vi også en spesiell rabatt på 200 kroner til de første hundre som melder seg på og som deltar hele helgen eller med overnatting. De rabatterte prisene er de som nå står oppført i påmeldingsalternativene. Om ikke før, går tilbudet ut 1. februar. Fra 2. februar vil alternativene med overnattinger og deltakelse hele helgen uten overnatting øke med 200 kroner.


NB! Festhelgen fortsetter med 70-årsfest søndag kveld!

I forlengelse av Israel-konferansen blir det en stor 70-årsfest for Israel i Oslo Konserthus. Festen blir arrangert av MIFF sammen med IKAJ og Stiftelsen Morgenstjernen. Sett av hele helgen og følg med på miff.no for å kjøpe billetter til 70-årsfesten så snart det blir mulig.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Gateadresse
 *
Postnr og poststed
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Velg hvordan du skal delta
 *
Merk at for par som skal dele dobbeltrom må begge meldes på separat, velg "Legg til deltager" under. Dersom enkeltpersoner skal forhåndsbestille flere ulike alternativer for måltider/ deltakerdag, velg også da "Legg til deltaker" og bruk samme navn.
Annen informasjon
Legg inn merknad dersom du har kommentarer til MIFF eller informasjon om spesielle behov.
Kampanjekode