Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Kjell Elvis | Hagekonsert 2018

Elvis! 
Kjell Elvis er den eneste fulltids profesjonelle Elvisimitatoren i Skandinavia, og har blant annet blitt kåret til Europas beste og fikk en tredjeplass i verdensmesterskapet blant Elvisimitatorer. Han satt også verdensrekord i å synge Elvis-hits flere timer i strekk. Kjell Elvis er født i Farsund, vokst opp i Vanse og bor nå i Lyngdal. Kjell Elvis slående lik sitt idol i både utseende og stemme. Kjell Elvis heter egentlig Kjell Henning Bjørnestad og er en sagnomsust artist. I 2017 kom blant annet den autoriserte biografien "Ensom som Elvis" ut på Genesis  forlag. Nå er Kjell Elvis klar for Rock n`roll i bakhagen på Gråtenmoen, og det håper vi du også er!
Kl. 18: Oppvarming av Singing Hearts som synger og spiller variert musikk fra Odd Nordstoga til Eric Clapton.
Kl. 19: Kjell Elvis entrer scenen i bakhagen.
Fram til 22: Kafeen trylles om til Elviskafe og spiller bare Elvislåter. Åpent til 22. Kjell Elvis has now left the garden for denne gang! 

Kafe
Servering av Flesk & Duppe fram til kl. 18, etter det med lettere retter. Kom gjerne og spis før konserten.

Været
Dersom det blir kaldt og guffent flyttes konserten innendørs (Norge er Norge...), men satser på flott vær og god stemning! Hagen har plass til max 400 personer, kafeen kun 150. Det selges derfor ikke flere enn 150 billetter inntil vi er skråsikre på at konserten kan være utendørs.

NB: Dette er en av tre hagekonserter denne våren. Hvorfor ikke smelle til å oppleve alle?  Ved å kjøpe KongePakka sparer du kr. 250,- og får en helt konge start på sommeren! Følg denne linken om du vil sjekke ut KongePakka: www.deltager.no/kongepakka.

Velkommen til både deg og Elvis! Barn/ungdom under 18 år får billett for kun 50-lappen! Eller hele pakka for kr. 100,-. 

For å kun kjøpe billett til Kjell Elvis, fyll ut feltene under:

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon