Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

KongePakka | Hagekonsert 2018 | Pakketilbud

HAGEKONSERT | 2018
Våren 2017 hadde Gråtenmoen stor suksess med Hagekonserter! Såpass moro ble det at vi ikke klarer å la være å gjøre det en gang til! Våren 2018 hyller vi udødelige klassikere - og tilfører en skytebas for å toppe sirkuset på siste konserten.

I år starter vi med Elvis - King of rock n`n roll! Etterfulgt av Bakken Hot swings med noen av fjordens BESTE musikere (og en dronning) som har fått til et KONGE samarbeid i et gnistrende samspill hvor de hyller legendariske klassikere, før Lothepus...eh...KONGEN av DYNAMITT! sørger for The Grand Finale i bakhagen på Gråtenmoen. Derfor: KongePakka altså!

På alle konsertene har vi åpen bar med salg av øl, vin og alkoholfritt. Kafeen serverer Flesk og duppe fram til kl. 18 og etter dette får du kjøpt lettere retter. Kom gjerne og spis hos oss før konserten starter. NYHET! Etter alle konsertene forvandles kafeen elegant om til en bar og holder åpent til kl. 22. Vi spiller selvfølgelig KUN musikk som er i gata for hva du har hørt på konserten.

VÆRET
Vi satser på go`vær og strålende sol, men skulle det bli håpløst vær eller øs pøs regn kan konsertene bli flyttet innendørs. Det selges derfor maks 150 billetter før vi vet at konserten blir utendørs. Da blir det frislipp på billetter! Hagen tar opp mot 400 mennesker.  

Følgende konserter er inkludert i KongePakka:

Onsdag 30. mai kl. 18. 
Kjell Elvis!
Kjell Elvis er den eneste fulltids profesjonelle Elvisimitatoren i Skandinavia, og har blant annet blitt kåret til Europas beste og fikk en tredjeplass i verdensmesterskapet blant Elvisimitatorer. Han satt også verdensrekord i å synge Elvis-hits flere timer i strekk. Kjell Elvis er født i Farsund, vokst opp i Vanse og bor nå i Lyngdal. Etter flere plastiske operasjoner er Kjell Elvis nå slående lik...ja...Elvis både i utseende og stemme. Kjell Elvis heter egentlig Kjell Henning Bjørnestad og er en sagnomsust artist. I 2017 kom blant annet den autoriserte biografien "Ensom som Elvis" ut på Genesis  forlag. Nå er Kjell Elvis klar for Rock n`roll i bakhagen på Gråtenmoen, og det håper vi du også er!
Kl. 18: Oppvarming av elever fra Kulturskolen.
Kl. 19: Kjell Elvis entrer scenen i bakhagen.
Fram til 22: When Elvis has left the garden, trylles kafeen om til ElvisPub og spiller bare Elvislåter. Åpent til 22.
Dersom du KUN vil kjøpe billett til Kjell Elvis, følg denne linken: www.deltager.no/elvis

Onsdag 6. juni kl. 18.
Bakken Hot Swing!
Bakken i Skien er et vakkert bynært område som har fostret mye bra, både av personligheter og kultur. Fra gamle dagers Åge Samuelsen til nyere tids Bakkenrevyen, og så finnes det mye gull der i mellom. Det finnes finnes blant annet mange gode musikere som har bor eller har bodd på Bakken! I Bakken Hot Swing har flere av medlemmene tilknytning til Bakken/Falkumområdet, derav navnet. De er glade i byen sin, og elsker å spre god og hørbar musikk!

Bakken Hot swing spiller kjente og udødelige låter. Iørefallende, sprudlende, vakker og dansbar musikk, mest med opprinnelse fra det amerikanske kontinentet. Det blir sang, swing, standardjazz og viser/pop gjort i den gamle swingjazz-tradisjonen. Blue suede shoes, These boots are made for walking, Smile, Always on my mind, Natural woman, Big spender, Isn`t she lovely, The lady is a tramp, My heart belongs to daddy er noen av låtene fra swingjazz-tradisjonen.  

En knippe av Grenlands beste musikere!
Hilde Norland Gundersen: Vokal. Espen Gjelstad Gundersen: Tangenter. Nils Henrik Mostraum: Bass. Stig Sjøstrøm: Trommer. Guttorm Guttormsen: Saksofon.

Konserten starter kl. 18 og inneholder en pause.
Kafeen forvandles elegant til Hot SwingPub etter konserten og holder åpen til kl. 22!
For å kun kjøpe billett til Bakken Hot swing, følg denne linken: www.deltager.no/bakken

Onsdag 13. juni kl. 18.
Lothepus! 
Skytebas`n, TV-kjendisen og artisten! Mannen med hatten og røyken ble landskjent gjennom spektakulære eksplosjoner på Fjorden cowboys og Farmen på TV2 . Lothepus er nå klar for en trall i Grenland! Det er alltid sirkus rundt Lothepus, og det er vi nå klare for på bydelshuset også! Det vil bli mulighet for selfies etter konserten!
Kl. 18: Oppvarming av kulturskoleelever.
Kl. 19: Lothepus entrer scenen i bakhagen.
Fram til 22: Lothepuspub i kafeen.
For å kun kjøpe billett til Lothepus, følg denne linken: www.deltager.no/lothepus

Barn/ungdom under 18 år får hele pakka for 100-lappen ;-)


Flere som skal? Pakketilbud! Kjøper du totalt 5 pakker, spanderer vi 1! Gratispakken henter du i resepsjonen på huset, eller kontakt oss så kan vi sende den i posten til deg. 

Er du den fødte selger? Hjelp oss å selge pakker! Dersom du klarer å selge 5 pakker spanderer vi en på deg som takk for hjelpen!

Så til poenget! Du vil altså ha deg 1 pakke eller 2 eller 10? Fyll våren med opplevelser, man lever bare en gang (kanskje)! Spar kr. 250,- og kjøp hele KongePakka - altså alle 3 konsertene for kun 700,- Fyll ut feltene under:






Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon