Deltager - AASK Toppturhelg mars 2018

AASK Toppturhelg mars 2018


Velkommen til toppturhelg på Standalhytta!

Standalhytta er perfekt utgangspunkt for topptur, der den ligger mellom noen av de flotteste fjelltoppene Sunnmøre kan vise fram. 


Aktuelle turer
Kolåstind, Nordre Sætretind, Randers Topp, Dalegubben, Fingeren, Sølvkallen, Skårasalen mm. Vær og føre avgjør hvilke turer som velges.
Vi legger opp til turer på forskellige nivå fredag, lørdag og søndag og ønsker både nybegynnere og avanserte toppturentusiaster velkommen!  

Alle turene krever at man tar med seg utstyr for topptur på ski. Ski (randonee eller telemark), skisko, skifeller, bekledning for vinterfjellet, skredsøker, søkestang, spade og hjelm/briller og sekk.

Førstehjelpsutstyr, kart/kompass/gps, vindsekk, hodelykt, skarejern, drikkesekk/flaske og termos kan være kjekt å ha. For dem som ønsker å bli med helt til topps på de mest utfordrende toppene anbefaler vi å ta med stegjern og isøks.

Vi har noen økser til låns. Ønsker du å låne, så spør på forhånd!


Dato:
1.´4. mars 2018

Priser:
Medlem kr 2400-. Ikke medlem kr 2700,-

Prisen inkluderer overnatting torsdag – søndag, kveldsmat torsdag, middag fredag og lørdag, full pensjon, samt turer med turleder.

Vi serverer en fullverdig frokost og du smører din egen matpakke til turen. Torsdag kveld serverer vi enkel kveldsmat, fredag og lørdag kveld blir det middag som metter.

Alle hjelper til med matlaging, rydding og oppvask.

Oppmøte torsdag kveld mellom 18.00 - 19.30. Lett middag og informasjon kl 20.00.

Se generelle vilkår for deltakelse på AASKs arrangementer her: http://www.aask.no/index.php/aktivitetskalenderKun 30 plasser til denne helgen – så hiv deg rundt og meld deg på! Først til mølla…

Standalhytta er en velutstyrt hytte med gode fasiliteter. Badstu, tørkerom, moderne sanitæranlegg, nytt kjøkken, peisestue, hunderom og vei nesten helt frem.

Ta med sengetøy/sovepose/lakenpose og håndkle! Innesko/Tøfler er også kjekt.Kontakt:
Stephan Balling tel. 96627910, e-post: steph.balling@gmail.comVelkommen til en minnerik helg!!!

Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet