Medlemsskap Frimodig kirke 2018

Når du har klikket deg inn på denne linken, håper vi det er fordi du ønsker å registrere deg som medlem i nettverket Frimodig kirke eller fornye ditt medlemsskap!

Innmelding/ fornyelse av medlemsskap skjer ved at du registrerer navn og kontaktopplysninger og betaler medlemskontingent for 2018 direkte her på denne siden ved hjelp av betalingskort eller Vipps. 


Denne registrerings- og betalingsmåten er ressursbesparende for oss. Dersom du ikke får til å fullføre registrerings- og betalingsprosessen på denne måten, send en epost til oivind@pilegrimsgard.no eller spør noen om de kan hjelpe deg. Betalingskortet som benyttes trenger ikke stå i ditt navn.

Du er velkommen som medlem hvis du identifiserer deg med nettverkets basis og formål.

Fullt medlemsskap forutsetter at du er medlem av Den norske kirke. Du som gjerne vil støtte opp om dette nettverket, men ikke er medlem av Den norske kirke, er hjertelig velkommen til å tegne støttemedlemsskap. Da har du ikke stemmerett ved nettverkets årsmøter og kan ikke velges til sentralstyret. Kontingenten er den samme.

For 2018 har Årsmøtet i Frimodig kirke fastsatt årskontingenten til å være:

250 kr for for både fullt medlemsskap og støttemedlemmer.


(Du kan velge om du vil registrere eller fornye ditt medlemsskap ved å fylle ut og betale kontingenten her ved hjelp av VISA-kort, eller du kan sende en e-post med de samme opplysningene som spørres om nedenfor til styremedlem Øivind Refvik (oivind@pilegrimsgard.no) og få tilsendt en faktura). 


Husk å krysse av for rett kategori nedenfor.


(NB! Deler du e-postadresse med noen og begge ønsker å melde seg inn i Frimodig kirke, kan samme postadresse benyttes for flere personer.)


 
Registreringsskjema
Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
Postadresse
 *
Postnummer og sted
 *
Bispedømme
 *
Menighetstilknytning
Yrke/Stilling
Fødselsår
 *