Medlemsskap Frimodig kirke 2018Viktig informasjon til våre medlemmer og de som ønsker å registrere seg som medlemmer. Vi har nå avsluttet denne formen for registrering til fordel for ordningen som administreres av tjenesten Solidus. (Medlem/støttemedlem med avtalegiro, se link fra vår nettside). Ved førstegangsregistrering vil du motta en faktura i posten.  


Du er velkommen som medlem hvis du identifiserer deg med nettverkets basis og formål.

Fullt medlemsskap forutsetter at du er medlem av Den norske kirke. Du som gjerne vil støtte opp om dette nettverket, men ikke er medlem av Den norske kirke, er hjertelig velkommen til å tegne støttemedlemsskap. Da har du ikke stemmerett ved nettverkets årsmøter og kan ikke velges til sentralstyret. Kontingenten er den samme.

For 2018 har Årsmøtet i Frimodig kirke fastsatt årskontingenten til å være:

250 kr for for både fullt medlemsskap og støttemedlemmer.


(Du kan velge om du vil registrere eller fornye ditt medlemsskap ved å fylle ut og betale kontingenten her ved hjelp av VISA-kort, eller du kan sende en e-post med de samme opplysningene som spørres om nedenfor til styremedlem Øivind Refvik (oivind@pilegrimsgard.no) og få tilsendt en faktura). 


Husk å krysse av for rett kategori nedenfor.


(NB! Deler du e-postadresse med noen og begge ønsker å melde seg inn i Frimodig kirke, kan samme postadresse benyttes for flere personer.)


 

Registreringsskjema