Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Aktivitetstur til Kardamyli


Vi gjentar suksessen! Vi organiserer aktivitetstur til Kardamyli igjen.

Bli med på tur! Hanne og Morten (fysioterapeut og lege) blir deres verter på denne turen! Kom i bedre form under kyndig veiledning og nyt samtidig denne vakre, lille landsbyen på Peloponnes. Landsbyen er omkranset av grønne åser og fjell, og ligger i nærheten av legendariske byer som Sparta og Olympia.

I 2016 kåret den internasjonale reiseguiden Lonely Planet Peloponnes til årets beste europeiske destinasjon og trekker frem nettopp kulturen og det fantastiske landskapet.

Med utgangspunkt i Kardamyli kan du være med på krevende sykkelturer i høyden eller gå opp på toppen av fjellet som er oppkalt etter profeten Elias og måler 2.407 meter over havet. Men det er også lagt opp til enklere turer i fjellet. Eller kanskje vil du bare rusle turer langs stranden? Her er alt lov.

Flyforbindelse:

20. mai:Norwegian DY1884 - Avreise Oslo Gardermoen: 06:30 - Ankomst Athen: 11:20

27. mai: Norwegian DY1885 - Avreise Athen: 12:00 - Ankomst Oslo Gardermoen: 14:55

Hotelbeskrivelse: Hotel Anniska & Liakoto

Hotellene Anniska & Liakoto er sjarmerende og familiedrevne hoteller som ligger et steinkast fra hverandre og rett ved havet med nydelig utsikt. Til sentrum av idylliske Kardamyli rusler man på noen minutter.

Begge hoteller er drevet av samme familie. Frokost serveres på hotell Anniska og der gis også nødvendig fellesinformasjon.

 

Program:

Dag 1 – søndag 20. mai - Velkommen til Hellas!

11:20 Vi lander i Athen og blir hentet av vår egen buss som tar oss til Kardamyli (ca. 4 timer). Vi stopper selvsagt for en kort lunsj underveis. Ca. kl. 17 ankommer vi Kardamyli og sjekker inn på vårt hotell. På kvelden felles gresk middag i Kardamyli.

Dag 2 – 6

08.15-10.00 Frokost serveres på Anniska terrace. (med info om dagens program)

Ca. kl. 10 møtes vi til dagens felles aktivitet. Om det blir en rolig gåtur, en krevende topptur eller en sykkeltur vil variere hver dag. Vi legger til rette for at alle får den treningen de ønsker.

I tillegg til frokost vil vi ha et felles måltid hver dag. Det kan være lunsjen på en av turene eller en deilig middag i Kardamyli etter dagens økt. Nøyaktig program vil bli utarbeidet når antall deltagere er avklart og vi ønsker også å være fleksible i forhold til været.

Dag 7 - Lørdag 26. mai – vi reiser til Athen

For å slippe grytidlig avreise fra Kardamyli og for å få et inntrykk av hovedstaden Athen tilbringer vi siste natten på et 4* hotell i Athen. Felles middag i Athen.

Dag 8 - Søndag 27. mai - Hjemreise

Flyet vårt går fra Athen kl. 12:00.

Pris: per person i delt dobbeltrom NOK 11 800.- (Tillegg enkeltrom: 1 700.-)

Prisen inkluderer: Fly med Norwegian tur-retur Athen, transfer til og fra Kardamyli i egen buss, 6 netter på Hotell Anniska eller Liakoto, 1 natt i Athen, frokostbuffet hver dag, et måltid hver dag inkl. vin/vann/kaffe, treningsopplegg hver dag. Hanne og Morten som tur- og reiseledere. Vi tar forbehold om endringer i valuta. Prisen er beregnet med kursen 9.4

Høsttur: Arrangeres trolig 7.- 14. oktober. Mer info kommer før jul. Send en mail til [email protected] dersom du allerede nå vil melde deg på høstturen.

Spørsmål: 

Reise- og turleder: Hanne Borg Finckenhagen: 951 18 311 eller [email protected]

FRAM Arrangement: Britt Lærdal: 97 77 26 56, [email protected]

 

Betingelser: Detaljerte betingelser blir tilsendt ved bestilling. 

FRAM Arrangement er medlem av Reisegarantifondet.

Prisen er basert på  30 deltagere. Vi tar forbehold om eventuelle endringer i programmet og uforutsette pris- / valutaendringer. 


Turen arrangeres i samarbeid med Hanne Borg Finckenhagen.



Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon