Familiedager hos Trondhjems Turnforening

I høstferiehelgen 13.-15. oktober ønsker Trondhjems Turnforening velkommen til FAMILIEDAGER i turnhallen i Granåsen, hvor vi vil ha drop in-timer for små og store fra kl. 10.00-14.00 fredag-søndag.I turnhallen vil det være tilrettelagt for at små og store kan ha et høyt aktivitetsnivå gjennom å utforske og bruke utstyret i hallen. Vi vil ha flere poster og stasjoner hvor barna fritt kan velge sine favorittaktiviteter. Kanskje blir det en favoritt å hoppe i gropa? Eller kanskje er det artigst å hoppe bortover den lange trampolinen? Eller å klatre i ringene som henger i taket? I turnhallen er mulighetene mange!

Det vil være trenere i hallen som kan veilede både små og store som ønsker det.

Pris per time: 50,- (hvert barn kan ha med seg én voksen som får gratis adgang i hallen). Barn (10 år +) og ungdom kan være i hallen uten følge av voksne.

Våre drop in-timer kan fint kombineres med en hyggelig lunsj i uteanlegget i Granåsen!


Praktisk informasjon

Bekledning: ha på klær som er godt egnet for et høyt aktivitetsnivå. I hallen går alle barfot. Av sikkerhetsmessige årsaker må dere ta av dere smykker, klokker og øredobber før dere går inn i hallen. Ta gjerne med en flaske med vann.

Oppmøtetidspunkt: Møt opp 10 minutter før drop in-timen starter, og ha bestillingsbekreftelsen klar til innslipp.

Parkeringsmuligheter: det er parkeringsplasser rett utenfor turnhallen i Toppidrettssenteret. Se vår nettside www.trondhjemsturn.no for å se hvor turnhallen ligger på kartet.

Påmeldingen er bindende, og vil ikke bli refundert dersom man ikke møter opp til drop in-timen. Vi har et begrenset antall plasser på hver drop in-time.

 

Registreringsskjema