Oktobersamling Optimist

Velkommen til treningssamling med overnatting for Optimist og RS Feva i indre Oslofjord


Bærum Seilforening inviterer seilere til det som trolig er årets siste treningssamling i Indre Oslofjord. 

Vi stiller med våre beste og mest erfarne trenere, og ser frem til en sporty og sosial avslutning på 2017 sesongen for seilere som seiler NC og yngre seilere som skal seile regattaer i 2018.


Rekruttsamling Østlandet

Norsk Optimistjolleklubb støtter arrangementet, og leiren blir derfor Rekruttsamling for de optimistjolleseilere som er født i 2005 eller senere.

Hensikten med Rekruttsamlingen er å forberede seilerne på deltagelse i Norgescup Optimist og å bli bedre kjent med andre seilere fra samme region gjennom trening og sosialt samvær. Samlingen er derfor åpen for seilere som planlegger å delta i Norgescup i Optimist i 2018. 

 Bærum Seilforening tilbyr et helhetlig opplegg med overnatting, bespisning og et variert program som innbefatter både seiling og fysisk trening i rammer hvor det sosiale også fokuseres på. 

 

Seiling og fysisk trening

Helgen vil for både for NC og Rekrutter inneholde teknikk- og  regattatrening, teori og fysisk trening/test. For de seilerne som er testet fysisk tidligere, så sjekkes fremgang fra forrige fysiske test. For seilere som ikke er testet fysisk tidligere, håper vi bevissthet om egen fysisk form kan bli en inspirasjon til vinterens fysiske trening. 

Programmet tilpasses antall og de påmeldte deltakernes erfaring. 

Deltakerne vil derfor få tilsendt nærmere program en uke før samling. 

Leirsjef er Tallak Utne. Tallak er trenerkoordinator i Bærum Seilforening og har flere år som trener bak seg.

Hovedtrener for Optimistjolle er Jon Aksel Mortensen. Jon Aksel er aktiv seiler med en svært sterk 2017 sesong bak seg, i tillegg har han vært trener i både Bærum og Arendal Seilforening i en årrekke.


Sosialt, bespisning og overnatting

Lørdag ettermiddag blir det middag og sosialt for seilerne, og deretter overnatting i klubbhuset.

Alle måltider er inkludert, og det innebærer lunsj lørdag og søndag, frokost søndag og middag lørdag samt mellommåltider.  Vi vektlegger sunne varierte måltider, og seilere med eventuelle allergier bes melde fra om dette på forhånd. Voksne som har lyst å hjelpe til rundt avvikling av måltider er velkommen til å melde seg til tjeneste.

Ta med sovepose og liggeunderlag/luftmadrass. Det blir overnatting i klubbhuset på Sarbuvolleien 21. Trenere eller andre voksne vil overnatte med seilerne. 


Program

Lørdag 28. oktober kl. 11.

 Velkommen og åpning av arrangementet. Ferdig rigget joller og klar til å seile. 

Leiren avsluttes søndag 29. oktober innen kl 16.

Deltakeravgift og deltagelse

For å gjennomføre samling forutsettes minst 10 seilere.

Max totalt antall er satt til 40 deltakere på grunn av overnattingskapasitet. Dersom en deltaker ikke skal overnatte eller det er matallergier vi må ta hensyn til, vennligst send en epost til asta.stenhagen@gmail.com om dette samtidig ved påmelding.

Deltageravgift er satt til 1000 kr per deltaker. Dette inkluderer alle måltider og trening.

Påmeldingsfrist er utvidet til 21. oktober.  For å kunne planlegge, og ikke minst reservere nok kvalifiserte trenere, ber vi om at interesserte  seilerne melder seg på så snart som mulig. 

Eventuelle etteranmeldte deltakere betaler 1500 kr.Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.