Deltager - Foredling av økologisk frukt og grønnsaker

Foredling av økologisk frukt og grønnsaker

Høsten bugner av flotte økologiske frukt og grønnsaker. Dette er et inspirasjons- og innføringskurs for personer som tenker på lokal foredling eller som vil lage produkter til sin serveringsbedrift.
Kurset skal lære deg om ulike foredlingsteknikker som bl.a.
melkesyre-gjæring og innlegging. Meld gjerne fra om du vil ta med egne råvarer.
Spennende smaker og sunn mat! Dere får også tips til bruk av nedfryste bær og sopp fra skogens spisskammers. 

Kursholder: Kokker fra Sund folkehøgskole
Sted: Sund folkehøgskole, Inderøy
Målgruppe: Alle

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Betalingsmetode