Utviklingscamp for kvinner i Amerikansk fotball

NAIF, seksjon Amerikansk fotball inviterer til utviklingscamp for kvinner!


Vi inviterer med dette til utviklingscamp, 19. - 20. august, på Sand i Jessheim for kvinner i Amerikansk fotball. Campen skjer i lys av NAIF, seksjon Amerikansk fotball sin satsing på å utvikle kvinnefotballen i Norge, og er en fin introduksjon til sporten for ferske spillere og som oppkjøring til høstens kvinneserie.
Campen har som mål å heve ditt nivå som individuell spiller. Campen sitt fokus er på fundamentale teknikker og fotballforståelse. Campen er åpen for alle utøvere, uansett erfaring. Denne campen vil ledes av trenere fra landslaget. Vi søker også trenere som enten vil lære (skyggetrenere) eller hjelpe til på ulike posisjoner.

Påmeldingsfrist og betaling for campen er, mandag 7. august
Påmeldingen er bindende etter fristens utløp.

Egenandelen inkluderer selve campen, overnatting i gymsal hos Sand IL (også om man ankommer fredag), varm lunsj lørdag og søndag, samt middag lørdag. De som bor i nærheten av Jessheim kan overnatte hjemme, men egenandelen er lik for alle. Du må selv stille med liggeunderlag etc. for overnatting, samt medbringe tørr mat for alle andre måltider.

Vi gjør dere oppmerksom om at man må betale deltageravgiften når man melder seg på til campen. Man er med andre ord ikke meldt på til camp før man har betalt. For å betale må man ha et gyldig kredittkort med dekning i deltageravgiften.

Detaljer:
18. august – mulig ankomst og overnatting for de som trenger det.
19. august - registrering fra kl. 10.00, trening kl. 11.00 og kl. 18.00 (lunsj og middag)
20. august - 2 treninger med lunsj i mellom, ferdig ca. kl. 16, direkte etter siste trening.
Banen: Sand IL, Naturgress (Olaløkka)
Overnatting: Sand IL gymsal. Gangavstand.

Deltagerne må komme seg til campen på eget ansvar og regning.

Alle må velge en posisjon i påmeldingen. Ta med deg en lys og en mørk treningsjersey, samt egen drikkeflaske!


NB! Arrangementet er i utgangspunktet for trenere og utøvere som er medlem i en av forbundets medlemsklubber. Alle utøvere må ha betalt utøverlisens for 2017-sesongen for å kunne delta. Forbundet vil foreta en lisenssjekk av samtlige utøvere.
Utøvere fra andre nordiske klubber er også invitert, men det forutsetter at man har reiseforsikring som dekker eventuelle skader som måtte inntreffe under campen.

Trenere som ønsker å være med for å lære/assistere må melde seg på direkte til jorgen.benestad-johansen@nif.idrett.no, og behøver ikke melde seg på her.
 
Amerikansk fotball er en idrett hvor fysisk kontakt er en del av spillet, og som er forbundet med en risiko for skade på kropp og legeme. NAIF v/Amerikansk fotball vil søke å tilrettelegge for at treningssamlinger avvikles på en trygg og ansvarlig måte. Dersom en skade oppstår på treningssamling, vil NAIF v/Amerikansk fotball ta grep for akutt behandling.

Er deltakeren mellom 16 og 18 år må foresatt foreta påmelding/betaling og krysse av for vilkår/ betingelser. (Man må være fylt 16 år for å kunne delta).Betingelser:

1. Ved påmelding og erkjennelse av at betingelsene er lest og forstått bekrefter deltaker at hun har NAIFs lisens som inkluderer skadeforsikring. For mer informasjon om forsikringsordningen, se NAIF sin hjemmeside, http://amerikanskeidretter.no/forbund/#lisens-og-forsikring. Deltaker fra annen nordisk klubb bekrefter at hun har reiseforsikring som dekker skader som måtte inntreffe under campen.
2. Deltaker har ansvar for egen aktivitet under treningssamlinger i regi av NAIF v/Amerikansk Fotball og klubber tilsluttet Amerikansk Fotball.
3. Deltaker er informert om at det under trening og annen aktivitet kan oppstå situasjoner med utøvere/trenere som kan medføre kroppslig skade.
4. Deltaker erklærer at NAIF, med de begrensninger som følger av norsk lovgivning, ikke vil holdes ansvarlig for eventuelle skader som måtte oppstå. Det samme gjelder ansatte, utøvere eller tillitsvalgte som deltar på samlingen.
5. Deltaker er kjent med at reise til og fra treningssamling foregår for den enkelte deltakers regning og risiko. Dersom skade oppstår vil NAIF v/Amerikansk Fotball tilrettelegge for hjemtransport for Deltakers regning.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon