Tonsenhagen skolekorps Sommertur 2017

HVA: Sosial og musikalsk sommertur til Malmøya

NÅR: 25. – 27. august 2017

HVOR: Malmøya utenfor Larvik i Oslofjorden


Årets sommertur blir avholdt på sensommeren og blir en flott start på sesongen, og en mulighet til å bli godt kjent for nye medlemmer.

Vi har med instruktørene, og det vil bli musikk-lek såvel som masse tid til andre aktiviteter. Vi har hele øya for oss selv, med stor gressplen, terrasse, utegrill, fotballbane, robåt, badestrand og store områder å utforske.

Jakthytta er nyoppusset og har 32 sengeplasser fordelt på 2-, 3- og 4-mannsrom, samt kjøkken og toaletter. 

Det blir en egenandel for turen på kr. 650,-/person til leie av jakthytta, båt-taxi og mat (7 måltider) for de som blir med. Vi må ha minst 30 påmeldte.

Voksne er velkomne til å bli med. Barn under 10 år må reise i følge med en foresatt.

Transport ordnes ved samkjøring i bil. Vi foreslår at passasjerer betaler bilfører 150,- i bidrag til bom-, parkerings- og bensinpenger. Foreldre oppfordres til å avtale samkjøring seg i mellom. Ved påmelding skriver man kommentar om man har plass i bil (evt. hvor mange ledige) eller om man trenger plass i bil, så får vi kabalen til å gå opp til slutt.

Vi drar fra skolen kl.14.00 fredag 25. august. Fremme i Larvik tar vi taxibåt ut til øya.

Avhengig av hvor mange som vil bli med vil sengeplasser i Jakthytta fortrinnsvis tilfalle korpsmedlemmene. Det er imidlertid mulig å sove innendørs i Feriehjemmet i sovehall (med sovepose/liggeunderlag) eller evt. å sove i telt for de som ønsker å ta med hele familien – eller som har lyst til dette.

Velkommen på tur!


Spørsmål? Sissel (464 10 276) James (930 83 817)


NB! Dersom du skal melde på flere (f.eks. deg selv og et korpsbarn) fyller du ut for én av gangen og velger knappen "Legg til deltager" for å fylle ut for neste deltager. Om du bare skal melde på én fyller du ut og trykket "Bekreft".

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon