Armagnac Expo 2017

Escadron Norvége har igjen den  store glede å invitere deg til å smake og lære om noen av de edleste dråper Frankrike har å tilby


Mange av de toneangivende importørene av Armagnac vil ha egne stand hvor du kan smake deres forskjellige produkter. I tillegg vil noen av Armagnachusene også ha egne representanter til stede.

I år prøver vi også ut noe nytt. Vi har vært så heldig å få bartender Halvor Skiftun Digernes fra Fuglen Oslo/Tokyo til å komme å holde Master Class i miksing av Coctails med Armagnac som ingrediens.  

Halvor, som er grunnlegger av cocktail konseptet hos Fuglen,  kommer for å gi dere en innføring i hvordan man kan bruke disse edle dråpene i drinker og også hvordan de historisk har vært brukt frem til nå i barer rundt om i verden.  Her vil du blant annet få svar på:

- Hva kan man mikse med for å fremheve smaken av Armagnac i drinker? 

- Hvordan komplimentere Armagnac i drinker?  

- Hvordan skal man tilberede? 

- Hva er beste serveringsmetode?

Halvor  har jobbet med smak og servering i 20 år og er en av grunnleggerne av Fuglen som er en kombinert kaffebar, cocktailbar og vintage butikk med filialer i både Oslo og Tokyo. Halvor har også vært sentral i utvikling av de nye cocktailbarene som har blomstret kraftig de siste årene i Oslo.

I tillegg vil Jørgen Kongsøre fra Gastro Import ha en salgstand med utvalgte smaksopplevelser fra Gasgogne området.

Etter Expo inviterer Jørn Lie som er eier av Gamle Rådhus, til en tre-retters festmiddag inspirert av det franske kjøkken. Benytt anledningen til å  nyte god mat og dele smaksopplevelsene gjennom ettermiddagen med venner og likesinnede. 

Hvis man ønsker å delta på festmiddag så må  denne bestilles i tillegg til Expo.Obligatorisk påmeldingsavgift er 300 kroner som inkluderer 6 drinkebonger.


I tillegg koster hver Master Class 100 kroner.
Hvis du ønsker å delta på middag så er prisen 475 kroner.

Program

 - Kl 13:00     Dørene åpnes

 - Kl 14:00     Master Class

 - Kl 15:00      Master Class 

 - Kl 16:00      Expo avsluttes

- kl 17:00       Festmiddag på Gamle Rådhus


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon