Open water svømmetrening med Knut Ivan Rasmussen og Allan Hovda

Open water svømming med Knut Ivan og Allan

Søndag 18.juni arrangerer vi Open Water svømmekurs på Sørenga sjøbad i Oslo fra 13 – 17.

Knut Ivan Rasmussen er en av Norges beste Open water svømmer med blant annet 3 x seier i Horten-Moss. I tillegg er han psykolog og svømme PT.

Selv har jeg tatt reisen fra å svømme som “en skiftenøkkel” som gruet meg til svømmetreninger til å bli en habil svømmer som syntes svømming kan være skikkelig moro. Med meg i baggasjen har jeg erfaringer fra svært mange konkurranser og gode tips til hva som burde og ikke burde gjøres.

På svømmekurset vil deltakerne få økt kunnskap om blant annet:

Grunnleggende crawlsvømming

Svømming i åpent vann

Svømming i konkurranse

Drafting

Sikting/navigering

Mentale teknikker for å håndtere stresset med svømming, særlig i konkurranser.

Det vil bli mange morsomme og lærerike øvelser for å gjøre deltakerne bedre i stand til gjøre den teoretiske kunnskapen om til praksis.

Kursets målsetning er at deltakerne skal bli mer komfortable i vannet, få økt selvtillit og glede i vannet og ikke minst bli raskere. Høres det ut som noe for deg? Da må du ikke nøle med å melde deg på da vi har begrenset plasser. Forutsetning for å være med på kurset er at du kan svømme crawl.

Merk at det selv om vi vil gi så mange som mulig tilbakemeldig på teknikk så vil det ikke være anledning til å gi betydelig individuell oppfølging underveis.

NB! Fra kl. 12 – 14 samme dag og sted vil HUUB være tilstede hvis det er ønske om å prøve/kjøpe våtdrakt til en gode priser :)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon