Invitasjon til storkamp på Ullevaal Stadion søndag 28. mai

DNB har gleden av å invitere alle aldersbestemte lag i Oslo og omegn til gratis fotballopplevelse på Ullevaal Stadion ! 

Vålerenga Fotball møter serieleder RBK til storkamp på nasjonalarenaen - søndag 28. mai kl 20:00.

Det er kun trener/lagleder som kan bestille billetter på vegne av laget og det er satt av  20 billetter til hvert lag  - inkl trener/lagleder. Billettene er på tribune Bendit. 

 Billetter til foreldre/foresatte og andre som vil være med på kampen kan kjøpes ved å bruke denne linken:  http://vifsesongkort.no/dnb . Linken kan sendes videre til alle som vil være med, og de kan bestille hver for seg. Vi vil  så langt som mulig sørge for at disse billettene (kr 200,-) vil være på samme tribune som lagene, slik at dere kan sitte sammen.

EKSTRA!

- I samarbeid med Vålerenga vil DNB trekke ut ett guttelag og ett jentelag som vil få VIP-traktering inkludert VIP-seter, mat og møte med spillerne i Players Lounge etter kamp. Dette vil være en overraskelse og vi kontakter lagene 1 uke i forkant av kampen!

-I samarbeid med Vålerenga vil DNB også trekke ut tre lag som spiller «Oslo-kampen» med 3 mot 3-fotball streetfotball  i Vålerenga Fanzone før kamp og møte spillerne i Players Lounge etter kamp. Disse vil bli trukket ut av de første lagene som melder seg på!

Kvittering på bestilte billetter får du som lagleder/trener  tilsendt  pr. e-post. Ta utskrift av denne e-posten og ta den med til Vippskiosken som står plassert i Vålerengas Fanzone. (utenfor inngang NIF huset/Dråpen som ligger tett ved Ullevaal Stadion mot t-banen). Der blir fysiske billetter til kampen utdelt.  

For å vise tilhørigheten til byen oppfordrer vi alle lag å stille på kampen iført klubbtrøya.

Vi ønsker alle velkommen til en spennende og hyggelig fotballopplevelse på Ullevaal:-)


Hilsen DNB

DNB - stolt sponsor av Vålerenga Fotball - Oslos Stolthet !

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon