Bærekraftkonferansen

Årets bærekraftkonferanse finner sted på Hurdal syn- og mestringssenter den 8. juni.

Velkommen til vakre omgivelser og et spennende konferansested. Denne dagen får du anledning til å videreutvikle egen verktøykasse innen anskaffelser, byggeløsninger og næringsutvikling for en mer bærekraftig fremtid. Vi gleder oss til å se deg! 

Konferansen avsluttes torsdag ettermiddag, med invitasjon til middag og overnatting, samt lokalt program. Vi spiser middag i gammen nede ved sjøen og opplever spennende sansesti og kunstinstallasjoner langs strandkanten og kveldssolen ved Hurdalsjøen.  Hurdal syn- og mestringssenter tilbyr hotellrom og har fasiliteter som svømmebasseng, trimrom, klatrevegg og utleie av kajakk. Se http://www.sustainablevalley.no/program-og-paringmelding.html for ytterligere detaljer.

NB! Det er mulig å få tilsendt faktura. Velges under betalingsmåte når du registrer deg.

Kontaktinfo til konferansestedet er: Hurdal syn- og mestringssenter Tlf.: 63988000 , E-post: booking-hurdal@blindeforbundet.no For spørsmål kan du kontakte sustainablevalley@hurdal.kommune.no eller se www.sustainablevalley.no, samt telefon 66 10 66 10. Hurdal kommune og Medvind Eventbyrå er arrangører av konferansen.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon