Sted: Norge
Startdato : 31.03.2017 15:00
Kontaktperson for arrangementet:
Svein Granerud / Vidar Mæland Bakke
post@frimodigkirke.no

Medlemsskap Frimodig kirke 2017

Når du har klikket deg inn på denne linken, håper vi det er fordi du ønsker å være medlem i nettverket Frimodig kirke!

Innmelding skjer ved at du registrerer navn og kontaktopplysninger og betaler medlemskontingent for 2017 direkte her på denne siden ved hjelp av betalingskort eller Vipps. 


Denne registrerings- og betalingsmåten er ressursbesparende for oss. Dersom du ikke får til å fullføre registrerings- og betalingsprosessen på denne måten, send en epost til post@frimodigkirke.no eller spør noen om de kan hjelpe deg. Betalingskortet som benyttes trenger ikke stå i ditt navn.

Du er velkommen som medlem hvis du identifiserer deg med nettverkets basis og formål.

Fullt medlemsskap forutsetter at du er medlem av Den norske kirke. Du som gjerne vil støtte opp om dette nettverket, men ikke er medlem av Den norske kirke, er hjertelig velkommen til å tegne støttemedlemsskap. Da har du ikke stemmerett ved nettverkets årsmøter og kan ikke velges til sentralstyret. Kontingenten er den samme.

Fra og med 28. september og ut året er det halv pris på kontingenten for 2017 ved innmelding: 

250 kr for deg som er over 26 år. (Halv pris av 500 kr). 

100 kr for deg som ikke er fylt 26 år. (Halv pris av 200 kr.)


Husk å krysse av for rett kategori nedenfor.


(NB! Deler du e-postadresse med noen og begge ønsker å melde seg inn i Frimodig kirke, kan samme postadresse benyttes for flere personer.)Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.