Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Sted: Horve Ungdomssenter
Startdato : 26.05.2017 18:00
Sluttdato : 28.05.2017 13:00
Påmeldingsfrist : 21.07.2017 18:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Vidar Mæland Bakke, Ariane Caixeta Thingnæs
Tel: 40146184
[email protected]

MENIGHETSWEEKEND HORVE

Når vi har lagt bak oss 17. mai, dugnader og hagearbeid. Nå det virkelig begynner å smake av sommer.  Den siste helga i mai. Da tar vi med oss venner og familie i menigheten og drar på weekend igjen! I år drar vi ikke så langt, vi blir innenfor kommunen. Men Horve Ungdomssenter er akkurat langt nok borte til at vi får litt avstand til hverdagen.

Vi drar med noen vi vi vet godt hvem er. Vi drar med noen vi enda ikke kjenner. Med noen i vår egen livsfase. Med noen som er i en annen. Fellesskap i samme rom. Noe fellesskap i aldersbestemte rom. Noe for barna. Noe for de voksne. Egen "leir i leiren" for tweens og tenåringer.

Sammen skal vi leke, tilbe, dele og lytte. Tradisjonen tro blir det både sporløp, bibeltimer for små og store, valgfrie seminarer, delekveld, aktiviteter på, ved og i vannet. Vi avslutter med gudstjeneste for alle aldre søndag kl. 11.00. Da er alle velkommen til å ta turen til Horve, selv om de ikke har vært med tidligere i helgen.

"Vår egen" Johannes Kleppe blir med og har undervisning for de voksne lørdag og påfølgende seminar for de som har lyst. Temaet vi har valgt er "På tide å snakke opp Guds ord!" Om dette sier Johannes: "Guds ord er fantastisk! Det er en kilde til visdom, trøst, tro og håp! Bibelen er som en skatt som ligger skjult like foran øynene på oss! Jeg ser for meg en plass der vi samles over en åpen Bibel. Der vi ikke bretter opp armene og sier, "huff, så vanskelig... nå skal vi se hva vi kan få ut av det her..., men der vi senker skuldrene og åpner hjertene og med forventning spør: Hva vil Gud lære oss gjennom Hans Ord i dag?"

Menighetsweekend i Bymenigheten byr på muligheter for både lek og læring, latter og lovsang, avkobling og tilkobling. Fordi vi har litt ulike behov vi som kommer på weekend. Menighetsweekend i ByMenigheten er også en fellesdugnad. Håper du synes det er greit om vi spør deg om å bidra underveis i det deltakende fellesskapet.  

Det går mot varmere tider. Snart løfter vi blikket og drar til Horve!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon