Norsk Friidrett Sommerleir 2017

Sommerleir er årets høydepunkt for friidrettsungdommer mellom 14-17 år over hele landet. Leiren arrangeres 25.-29. juni i Sigdal. Blir med i 2017 du også! 

Sommerleir arrangeres for 19. år på rad i regi av Norges Friidrettsforbunds ungdomskomité. Dette er en uke fylt med morsomme aktiviteter som lagkonkurranser, diskotek, stafetter og friidrettstrening med dyktige trenere.

Leiren er et flott sosialt arrangement og et perfekt sted å skaffe seg nye venner! 


Hvor
Leiren arrangeres i Sigdal, der vi bor på skolen med kort avstand til friidrettsbane med gode treningsfasiliteter og fine forhold i nærområdet til annen aktivitet. Sigdal ligger i Buskerud, litt under to timers kjøretur fra Oslo.


Transport
Leiren starter rett etter de fleste får skoleferie, og er en perfekt start på sommeren. Det blir satt opp buss 25 . juni som kjører fra Gardermoen, Oslo S og Drammen samt fra Lillehammer like etter Veidekkelekene avsluttes.
Dersom noen kommer seg dit på egen hånd, er det viktig at vi får beskjed. Buss koster 175 kroner hver vei, og betales ved påmelding.


Mat
Det vil bli servert frokost, lunsj, middag og kveldsmat hver dag. Dersom du har noen allergier eller av andre grunner ikke spiser visse typer mat, er det viktig at du opplyser oss om dette ved påmelding.

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.