Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

ØHIL Tine Fotballskole 2017

Vi ønsker alle barn fra 1. til 7. klasse velkommen til årets ØHIL Tine fotballskole! Vi kommer til å ha grupper både på Jarmyra og Hosle, og fotballskolen vil hver dag (mandag-fredag) vare fra kl. 10.00 til 14.30. Vi henter og leverer barna som er på SFO før og etter fotballskolen henting fra Grav, Steinerskolen, Jar, Bekkestua og Eikeli kl 09.30 mens elevene fra Hosle skole 0945. Vær nøye med å registrere om ditt barn skal hentes/bringes til SFO. På bakgrunn av samarbeidet med skolene, vil det trolig bli påkrevet et skriftlig utfylt skjema knyttet til dette, det kommer vi tilbake til.

Alle deltakerne får en ØHIL-ball, samt T-skjorte og bag fra Tine.

Hver dag vil alle deltakerne få et drikke-produkt fra Tine. Men husk å ha med matpakke. På fredag vil vi grille pølser til alle. Dersom det er spesielle behov/allergier, er det viktig at vi får beskjed om dette!

Det er SVÆRT viktig at påmeldingsfristen holdes. Påmeldinger etter fristen 1. juni er bare mulig dersom det er ledige plasser, og registreringer etter fristen må gjøres hos oss i kontortiden (deltakeravgiften er da 1.650,- og betales via Vipps)

Vel møtt til en flott fotballuke hos oss!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon