Grønn Ungdoms sommerleir 2017

Hjertelig velkommen til #GUsommer 2017!

DET SKJER!

Naturskjønne Risøya i Aust-Agder er stedet nettopp DU bør være mellom 31. juli til 4. august i sommer. Grønn Ungdom skal varme opp til en heidundranes stortingsvalgkamp, vi skal spille volleyball, bade og sole oss, vi får besøk av kjente og kjære politikere, det blir skolering og debatt, teatersport og speeddating. Dette kan du simpelthen ikke gå glipp av!

Tradisjonen tro skal vi bo på Risøy folkehøyskole. Her er det internater hvor du blir kjent med andre grønne og inkluderende ungdommer som vil ha det kjekt på leir. 

Hovedfokuset på årets sommerleir vil være på stortingsvalget 11. september. Vi skal kickstarte stortingsvalgkampen og skolevalgkampen som Grønn Ungdom har ansvar for. Store deler av sommerleiren vil derfor være skolering i politikk og debatt, slik at vi er godt rustet og klare for å vinne både skolevalget og det ordinære stortingsvalget.

Grønn Ungdom dekker billigste og mest miljøvennlige reisevei, og reisen må være bestilt innen 1. juni. Grønn Ungdom setter opp buss fra Oslo til Risøya 31. juli. Mer informasjon om reise kan du lese om her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med sommerleirhøvding Ingvild Kessel på telefonnr. 48071096 eller e-post: ingvild@mdg.no.


Påmeldingen er nå stengt.


 

Registreringsskjema