Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Studietur Eindhoven 21.-22. mars 2017

Da er det endelige program for Elbuss-studieturen til Eindhoven i Nederland ved å finne sin endelige utforming. Vi håper at alle dere som har tilkjennegitt interesse fortsatt ser for dere et interessant og lærerikt program. Her finner dere utformingen av programmet, som det ser ut nå. Det kan komme endringer i programmet, da enkelte innleggsholdere først kan gi endelig bekreftelse i uke 8 .

ZERO og Kollektivtrafikkforeningen har invitert bredt i våre respektive nettverk, og interessen for å delta på studieturen har vært overveldende. Vi har satset på et bredt program innen elbussfeltet, og forhåndspåmeldingene representerer også bredden i bransjen. Vi håper at dette vil bidra til enda bedre diskusjoner -  på tvers av administrasjonsselskaper, fylkeskommuner, operatører, leverandører, bransjeaviser og andre aktører med sterk interesse for fremtiden e-mobilitet. 

Programmet er sammensatt for å gi dere som deltakere best mulig utbytte av studieturen, også hvis dere ønsker å delta i E-mobilitetskonferansen i Brussel d. 22. til 23. mars. 

Vi minner vennligst om at E-mobilitetskonferansen ikke arrangeres av ZERO og Kollektivtrafikkforeningen og at dere derfor MÅ påmelde dere E-mobilitetskonferansen separat. Dere kan finne ytterligere informasjon og påmelding direkte på arrangørens egen hjemmeside her: http://zeeus.eu/events/5th-eu-electromobility-stakeholder-forum. Husk også at dere selv må booke hotell i Brussel.


For å tilfredsstille flest mulig har vi sammensatt 4 ulike pakker som dere kan melde dere på avhengig av når og på hvilke deler av studieturen dere ønsker å delta:

PAKKE 1

2 overnattinger (20. - 22. mars), Møtepakke inkl. lunsj, Middag d. 21. mars samt buss fra Eindhoven til Brussel d. 22. mars: 4890 NOK.

PAKKE 2 

1 overnatting (20. – 21. mars), Møtepakke inkl. lunsj: 2715 NOK.

PAKKE 3 

1 overnatting (21. – 22. mars), Møtepakke inkl. lunsj, Middag d. 21.: 3300 NOK. 

PAKKE 4

1 overnatting (21. - 22. mars, Møtepakke inkl. lunsj, Middag d. 21. mars samt buss fra Eindhoven til Brussel d. 22. mars: 3650 NOK.

PAKKE 5

2 overnattinger (20.-22. mars), Møtepakke inkl. lunsj, Middag d. 21. mars: 4533 NOK.

Alle påmeldinger er bindende etter d. 1. mars og kan ikke refunderes.


Husk at dere selv arrangerer flybilletter samt reise til/fra Eindhoven. 

For de som blir med til Brussel, kan dere påmelde dere PAKKE 1 eller PAKKE 4 som er inkl. buss fra Eindhoven til Brussel d. 22. mars.

 

Vi gleder oss til spennende dager sammen med dere alle!

 



Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon