Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Rideleir uke 28

Rideleir uke 28 er ett av sommerens vakreste eventyr for hestegærne:  

Vanlig rideleir: Disse leirene passer for alle. Aldersgrense 10 år. Lavere aldersgrense om barnet har litt rideerfaring og synes det er greit være borte hjemmefra.Dette koster 4200kr inkl alt. Eller hun/han kan være på dagsleir. . Dagsleir betyr at de sover hjemme: 3800 kr. 

På Stall Holtaas: Vi har supre, snille og flinke hester, autorisert ridelærer, fint sted, god mat, fantastiske turforhold m.m. Autorisert ridelærer trinn 1 er ansvarlig for undervisningen og leirene. Vi har 11 års erfaring med egen rideleire og eier/trener har jobbet med rideleire, barn, undervisning og hester i 30 år(med erfaring blant annet fra rideleire på populære Stall-K i Kongsberg som har 50 elever på leir pr uke). 

Aktivitetene er: ridning 2 x pr dag, sprang, dressur, feltritt, fjelltur, pil og bue, gymkanha, voltige, grillbu, svømming med og uten hest, stell m.m. Vi koser oss med dyrene i fra søndag til fredag. :) 

Hestene våre er fra små welchponnier til store ridehester på 175 cm. De er alle trivelige, kan mye og er trygge. Slik at du kan gjøre ALT med de uten å være redd for deg selv. :) 

Velkomstbrev blir sendt ut på e-post så snart du har meldt deg på. Der vil du også finne en utstyrsliste. 

Vi har mange videoer på youtube: https://www.youtube.com/user/stallholtaas/videos
Vi har en hjemmeside som er under oppdatering: www.stallholtaas.no
Du finner oss på facebook: Stall Holtaas og Rideleir på Stall holtaas. 
Du finner oss på instagram: Stall Holtaas. 

Søskenrabatt på 10%. Hvis du vil på flere rideleire får du 10 % avslag på rideleir nr 2. Hvis du verver en annen etter at du er påmeldt og har betalt så får du en vervepremie (i 2016 var det en ridebukse). 

Hvis du eller barnet ditt har noen sykdommer/spesielle behov så kan det komme ett tillegg i prisen mht om vi må ha inn forsterkning. Det kan gjelde f.eks: adfersselsproblemer/ADHD/angst m.m. Det er viktig for sikkerheten at vi får vite dette på forhånd pga at det er store dyr som skal håndteres og for at alle skal få ett så bra opphold som mulig. Er det noe vi burde vite om som kan påvirke ditt/barnets opphold så er det flott om vi får vite om det for å kunne lage ett godt opplegg tilpasset deg/barnet ditt ☺

 "Airbnb Stall Holtaas"(hus til utleie). 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon