Rekruttsamling Vestlandet Vår 2017

REKRUTTSAMLING VESTLANDET VÅR 2017 

 

Haugesund Seilforening og Norsk Optimistjolleklubb (NOK) har gleden av å invitere til Rekruttsamling og Elitesamling for optimistseilere. Samlingen blir 24.-26. Mars. 

NOK ønsker å øke deltagelsen i Norgescup 2017 og da spesifikt i B-klassen. En har derfor bestemt at en skal gjennomføre to ekstra rekruttsamlinger i vår. Disse vil først og fremst være tilrettelagt for unge seilere og mindre erfarne seilere for å forberede dem for sin første NC deltagelse og for dem som tenker at de trenger mer erfaring i B-klassen før de går over i A-klassen. Ønsket er å få forberedt flest mulig unge seilere til å ta steget det er å delta i Norgescup.

Tall viser at frafall av unge fra seilsporten er høyere blant dem som ikke har startet i Norgescup enn for dem som har startet. Derfor ønsker vi å tilrettelegge best mulig for at nye seilere skal få et godt grunnlag til å seile i klasse B i Norgescup 2017.

Vi vil arrangere en parallell samling for for etablerte regattaseilere (Optimist elite)

Egne seilere i andre klasser kan delta på samlingen og få oppfølging på vannet av egen trener.

En viktig del av samlingen er å bli bedre kjent med andre seilere fra Vestlandet, og vi satser på en kjekk helg med masse god trening på dagene og sosiale aktiviteter på kveldstid.

Start: Fredag 24. mars kl 18:00. Ankomst og lossing av båter i Haugesund Seilforening, middag og bli-kjent-kveld på Vormedal Ungdomsskole.
Slutt: Søndag 26. mars klokken 16:00.
Sted: Haugesund Seilforening ligger på Fosen på Fastlands-Karmøy. Følg Rv 47, og det er skiltet til foreningen like før (om du kommer fra nord) eller like etter (om du kommer fra sør) tunnelinnslaget.

 

 

PRAKTISK INFORMASJON 

Pris rekruttsamling optimist: 400 kroner (inkl alle måltider, overnatting, trenerlønn, bensin osv) Karianne Fonn Jårvik er hovedtrener, og vil ha med seg hjelpetrenere fra Haugesund Seilforening.

Pris elitesamling optimist: 800 kroner (inkl alle måltider, overnatting, trenerlønn, bensin osv) Luka Radelic er hovedtrener, og vil ha med seg hjelpetrenere fra Haugesund Seilforening.

Pris andre klasser: 400 kroner. Trenere John Bertelsen/ Niels Hendrikse

Det blir to treningsøkter med lunsjpause hver dag, og sosiale aktiviteter fredag og lørdag kveld.

Vi står for mat til seilerne hele helgen: Frokost, varm lunsj og middag. Dersom noen har spesielle sykdommer eller allergier, er det viktig å gi beskjed om dette ved påmelding.

Det anmodes om at deltagere i Optimist betaler inn NOK medlemskap for 2017 når det åpnes for det.

Avhengig av antallet deltakere vil vi trolig trenge noen sikrings/følgebåter i tillegg til egne RIB'er, og vi vil be foreninger med flest deltakere om å stille med dette etter nærmere avtale. Kontaktperson før og under rekruttsamlingen: Erling Iveland, tlf 410 20 440, e-post erli-i@online.no.

OVERNATTING 

Det blir felles overnatting for seilerne på Vormedal Ungdomsskole, og vi ordner transport til og fra. I tillegg til at vi stiller med nattevakter hadde det vært fint om noen av de tilreisende foreningene deltar med et par vakter, som overnatter på skolen. Ta kontakt om dere kan bidra.

Vi håper at mange familier vil ta en helg i flotte Haugesund i forbindelse med samlingen.

BÅTER TIL UTLÅN 

Haugesund Seilforening har noen ekstra Optimister til disposisjon, og dersom noen trenger å låne båter denne helgen er det fint om dere tar kontakt med Erling Iveland, tlf 410 20 440, e-post erli-i@online.no.

De med lengst reisevei har førsteprioritet, og alle må ha med egen rigg.

TA MED 

· · Sovepose/sengetøy/pute/madrass/liggeunderlag

..  badetøy vi jober med å ordne baseng etter trening

· · Tørrdrakt, varme klær og skifteklær

· · Treningsklær og innesko for trening i gymsal i tilfelle dårlig seilvær

· · Godt humør!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon