Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

NPF grunnkurs padling i Aldersundet

Velkommen til NPF grunnkurs hav. Her lærer du det grunnleggende rundt sikkerhet, teknikk og behandling av kajakkutstyret slik at du kan padle sammen med venner og utforske livet på havet med en god ballast innenfor teknikk og sikkerhet. Kurset varer i 16 timer og gir nødvendig kompetanse for leie av båter hos de fleste utleieaktører internasjonalt samtidig som det gjør deg som nybegynner til en tryggere padler.

 Dette må du ha med deg hvis du ikke leier det av oss: Båt, åre, tørr- eller våtdrakt+ sko, spruttrekk, vest, hette, hansker.

 Anbefalt personlig utstyr:  To skift og gjerne flere lag ullklær. flere sett ullsokker.Håndkle, noe varmt å drikke, en sjokoladebit og  noe å pakke i munnen hver gang du blir sulten og trenger energi. Vi legger opp til lunchpause rundt kl.12 og muligheter for å gå opp og spise litt mot slutten av dagen dersom det begynner å bli tungt. Redningstreninga der vi arbeider i vannet har en tendens til å suge energi ut av oss, så ta med litt ekstra nistemat.


Kursavgiften inkluderer kun kursing og utstyrsleie . Påmelding er bindende.  Mer om kursinnholdet finner du på http://padling.no/kurs-og-utdanning/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/

Denne gang har vi valgt vakre Aldersundet som lokalitet for kursingen. En flott naturopplevelse samtidig som du lærer en hel masse og koser deg i kajakken. 

17. juni 09-18 , 18. juni 9- 16. 

Påmelding er bindende. 




Vel møtt!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon