Velkommen til vinsmaking og NVKF årsmøte 2017
Mathallen Vulkan - Oslo, 25.mars 2017
Program for 25. mars 2017
kl. 12.00 – 13.00: Lunsj
Frivillig lunsj i Mathallen. Bestilles og betales på stedet.
kl. 13.00 - 14.00: Master Class – Vulkan Matsal
Master Class med Werner Michlits/Meinklang. Det er gratis for alle som deltar og betaler for vinmessen
kl. 14.00 - 16.00: Vinmesse – Vulkan Matsal
Vinmesse. Se liste over produsenter under. Forhåndspåmelding. Pris kr. 250,-
kl. 16.30 – 17.30: Årsmøte
Årsmøte avholdes på Vulkan Matsal. Gratis
kl.19.30: Årets festmiddag
Fem-retters festmiddag med aperitiff og full vinmeny. Forhåndspåmelding
Pris kr. 995,-. Se meny og viner lengre ned.
Påmeldinger skjer til NVkF vi
https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=191236
Hotell:
Hotellovernatting, enkeltrom inkl. frokost kr 1.290 pr. natt
Hotellovernatting, dobbeltrom inkl. frokost kr 1.390 pr. natt
Hotellrom bestilles direkte til hotellet med referanse til Norske Vinklubbers Forbund:
Adresse: Scandic Hotel Vulkan, Maridalsveien13, NO-0178, Oslo
Referanse: Referansekode: NVK 250317
Må bestilles innen 1. mars 2017 for å garantere disse prisene.
Telefon: 2105 71 00 (tast 2 for å komme til resepsjon)
E-post: [email protected]
Dersom det er ønskelig med en overnatting fra fredag 24. mars til lørdag 25. mars kan dette tilbys til de samme priser om fra lørdag til søndag.
Årets vinimportør er Non Dos
Non Dos vil presentere 8 av sine beste produsenter. Alle produsentene er økologiske hvorav flere av dem også er biodynamiske. Det legges opp til rene flotte smaksrike viner. Hvorav produsentene vil presente 10 – 15 viner fra sitt rikholdige assortiment.
Følgende produsenter har meldt sin ankomst:
* Meinklang
* Carussin
* Castell’in Villa
* Château de Béru
* Cinque Campi
* Clos Lentiscus
* COS
* Cornelissen
* Sébastien
* Riffault
* Suertes del Marqués
* Chateau de Roquefort
* Domaine Les Bruyéres
* Domaine Stéphane Tissot
* Domaine du Coulet
* Weingut Clemens Busch
* Cascina degli Ulivi
* Couléede Serrant
* Chateau Le Puy Emilien
* Domaine Romaneaux
* Destezet Domaine Lapalu
* La Stoppa
Master Class kl. 13.00 – 14.00 med selveste Werner Michlits fra Meinklang. Et must for alle som liker naturlige viner.
Meny årets festmiddag 25. mars 2017
Aperitiff
Casa Belfi Colfondo Prosecco
***
Klippfisksalat
Meinklang Grüner Veltliner
***
Spicy rekesuppe
Meinklang Prosa
***
Oksebryst med senneps-sjy, potet og selleri krem
Meinklang Graupert Zweigelt
***
Norske oster med tilbehør
(Fønix fra Stavanger Ysteri, Lille aske fra Bo Jensen og Grotte ost fra Hitra Gårdsmat)
Meinklang Grapuert Pinot Gris
***
Hvitsjokolade pannacotta med frukt og sitrus sorbett
Carussin Moscato Filari Corti