Strikk fugler med Arne & Carlos

Velkommen til en kveld utenom det vanlige når vi inviterer til «Strikk fugler med Arne & Carlos»!

Arne & Carlos er kjent over hele verden for sine strikkekunster. Designerduoen har solgt over 500.000 strikkebøker i hele verden om de norske strikketradisjonene. Nå kommer Arne & Carlos til Stavanger og Mostun natursenter for å vise hvordan de strikker sine fantastisk flotte fugler.

Denne kvelden blir det foredrag og kursing fra Arne & Carlos, men også mye tid til strikk, kos og snakk. I kafeen selger vi noe godt å spise og drikke (ikke alkohol). Det hele skjer på Mostun natursenter, i Naturvernforbundts splitter nye bygg med flott utsikt ned til Mosvatnet. Arne & Carlos starter klokken 19, men vi har åpent allerede fra 18 for de som vil komme tidlig for å strikke i sosialt lag. Loddsalg har vi også, med fine premier!

Arne & Carlos har nettopp gitt ut boken «Fugler», og inspirasjonen har de funnet ute i naturen både her hjemme og på sine mange reiser i utlandet. Fra hagen på Tonsåsen kommer den karakteristiske dompapen, kjøttmeisen, linerla, og andre flotte fugler. Du får fugler strikket med utgangspunkt i norske tradisjonsmønstre, både med og uten topplue og skjerf. Noen av fuglene strikker du med mønster, andre har blitt dekorert med maskesting, paljetter og fjær. Fargerike og sjeldne fugler fra paradis, gjort med Arne & Carlos’ karakteriske design, er også med. Her kan man boltre seg i ulike kvaliteter av garn, fra ull og bomull til broderigarn. Ta et dypdykk ned i restekurven på leting etter garn, gamle paljettbånd, perler og fjær. Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan disse flotte skapningene blir til – akkurat som i naturen. 

NB: Du bør ha med deg ett sett med fem strømpepinner nr 3 og garn som passer pinnene, f.eks smart fra Sandnes, Finull fra Rauma eller sokkegarn for Regia

Arrangør er Naturvernforbundet i Rogaland og Stavanger strikk og drikk.

Velkommen!

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.