Tricamp med Allan Hovda 15. januar

I sommer arrangerte jeg, sammen med triatlet Multisport Christine, en tricamp i Oslo som gikk over en helg. Det var veldig morsomt og med så utrolig gode tilbakemeldinger har så vi ønsket å gjøre det igjen.

Søndag 15. januar arrangerer vi en ny tricamp. Det blir en en-dags tricamp der alt vil foregå på Elixia Bjørvika rett ved Oslo S. Vi vil ha en spinningøkt, løpeøkt, yoga/fleksibilitet og triatlon spesifikk styrketrening. I tillegg vil vi holde foredrag om hvordan legge opp årets treningsplan og skadeforebygging (eller sykkeltilpasning). Dette er virkelig en tricamp som passer for absolutt alle!

Dagen starter kl. 9 og avsluttes kl. 18:00 etter en tur i Elixias spa-anlegg med forfriskninger. Inkludert i prisen er inngang til Elixia, lunsj levert av Baker Hansen, og tonnevis av inspirasjon og gode treningstips.

Prisen er 600 kr per deltaker og hvis du allerede er medlem i Elixia eller tidligere deltaker på sommerens tricamp så får du 100 kr i rabatt (rabattkode får du ved å sende en mail til meg på allan@trilab.no).

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon