DNB Digital Challenge 2017

DNB Digital Challenge


«Teknologi har muliggjort kvantesprang innen forsking, teknologi og handel på tvers av landegrenser. Bruken av maskinlæring og kunstig intelligens har for alvor begynt å gjøre sitt inntog i alle områder i samfunnet. Nye digitale aktører har tatt store markedsandeler i etablerte bransjer, inkludert finansbransjen." 


Vil du være med å forme fremtiden? Den digitale bankrevolusjonen herjer for fullt, og bankene jobber intenst for å avdekke idéene som vil ta oss inn i framtiden. Og nå vil vi ha DEG med på laget!


Helgen 10.-12. februar inviterer vi studentlag i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger og London til å finne på, utvikle og til slutt presentere løsninger for fremtidens bank. Konkurransen kaller vi DNB Digital Challenge. Den vil foregå parallelt i de fem byene gjennom helgen, og braker løs med et kickoff på fredag 10. februar kl 14:00, hvor aktuelle problemstillinger vil presenteres. Gjennom hele helgen vil DNB-ansatte være tilgjengelig for veiledning og svar, og vi stiller selvsagt med gratis mat og drikke. Søndag blir det finale i de forskjellige byene, og de beste lagene herfra blir invitert til finale på DNBs hovedkontor i Oslo mandag 13. februar. Juryen vil bestå av nøkkelpersoner i DNBs ledelse, og vi kan love en spennende og innholdsrik dag.


Vinnerne av Digital Challenge stikker av med 40 000 kroner, samt en betalt prosjektperiode til å jobbe med, og videreutvikle, prosjektet på DNBs Digital Floor. Andreplass vinner 20 000 kroner og tredjeplass 10 000 kroner, samtidig som det vil være gode muligheter for summer internship for alle deltakere.


Påmeldingen er åpen for grupper på 2-4 personer. Det er begrenset med plasser, så hvis du ønsker å sikre deg muligheten til å bli med på vårens kuleste konkurranse – vær rask!


PS: Oslo, Bergen og Trondheim er fullt, og det er derfor opprettet en venteliste. Send hvilken by det gjelder, navn, epost, telefon, utdanning (skole, linje og kull) samt LinkedIn-profil på alle lagmedlemmer til cs@dnb.no. Dere vil fortløpende få beskjed om dere er med eller ei.


Viktig informasjon:
DNB jobber kontinuerlig med innovasjon og utvikling av nye produkter og tjenester. Noen ganger vil disse interne initiativene sammenfalle med konsepter som blir presentert for banken i andre sammenhenger. Ved å delta i Digital Challenge er deltakerne inneforstått med at slike overlapp kan oppstå, og at dette ikke er til hinder for DNBs videre utvikling av interne initiativer. DNB vil ikke gå videre med videreutvikling eller kommersialisering av et konsept som er presentert i finalen uten å ha avtalt dette nærmere med deltageren(e) først. Deltageren(e) er imidlertid underforstått med at DNB, og andre deltagere i konkurransen, ikke har noen konfidensialitetsplikt for ideer som presenteres i delfinaler/finaler.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon