AASK Toppturhelg mars 2017


Velkommen til toppturhelg på Standalhytta!

Standalhytta er perfekt utgangspunkt for topptur, der den ligger mellom noen av de flotteste fjelltoppene Sunnmøre kan vise fram. 


Aktuelle turer
Kolåstind, Nordre Sætretind, Randers Topp, Dalegubben, Fingeren, Sølvkallen, Skårasalen mm. Vær og føre avgjør hvilke turer som velges.
Vi legger opp til turer på forskellige nivå fredag, lørdag og søndag og ønsker både nybegynner og avanserte toppturentusiaster velkommen!  

Alle turene krever at man tar med seg utstyr for topptur på ski. Ski (randonee eller telemark), skisko, skifeller, bekledning for vinterfjellet, skredsøker, søkestang, spade og hjelm/briller og sekk.

Førstehjelpsutstyr, kart/kompass/gps, vindsekk, hodelykt, skarejern, drikkesekk/flaske og termos kan være kjekt å ha. For dem som ønsker å bli med helt til topps på de mest utfordrende toppene anbefaler vi å ta med stegjern og isøks.

Vi har noen økser til låns. Ønsker du å låne, så spør på forhånd!


Dato:
10-12 mars, 2017

Priser:
Medlem kr 1600-. Ikke medlem kr 1900,-

Prisen inkluderer overnatting fredag – søndag, middag fredag og lørdag, full pensjon, samt turer med turleder.

Vi serverer en fullverdig frokost og du smører din egen matpakke til turen. Fredag kveld serverer vi enkel kveldsmat, og lørdag kveld blir det middag som metter.

Alle hjelper til med matlaging, rydding og oppvask.

Oppmøte fredag kveld mellom 18.00 - 19.30. Lett middag og informasjon kl 20.00.

Bindende påmelding innen 3. mars!

Se generelle vilkår for deltakelse på AASKs arrangementer her: http://www.aask.no/index.php/aktivitetskalenderKun 30 plasser til denne helgen – så hiv deg rundt og meld deg på! Først til mølla…

Standalhytta er en velutstyrt hytte med gode fasiliteter. Badstu, tørkerom, moderne sanitæranlegg, nytt kjøkken, peisestue, hunderom og vei nesten helt frem.

Ta med sengetøy/sovepose/lakenpose og håndkle! Innesko/Tøfler er også kjekt.Kontakt:

Ola Ween: 
ola@mfaa.no - Tlf. 41641856 Velkommen til en minnerik helg!!!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon