Intensivkurs klassisk m/ Trude. Øvet/Viderekommende Storefjell, Golsfjellet

Velkommen til intensivt og utbytterikt teknikk-kurs med Trude Dybendahl!

Kurset er over to økter â 1,5 timer, med små grupper på 4 - 8 deltakere.

Informasjon om kurset på nivå Sølv/Gull

Dette kurset er for deg som er på et bra teknisk nivå, og har god tyngdeoverføring. Kanskje har du vært på andre skikurs, eller en gang i tiden holdt på aktivt med langrenn, eller du har knekt mange koder på egenhånd. Nå er du klar for å ta steg videre. De kan kanskje synes som "små steg", men vil gjøre stor forskjell i evne til å skape kraft og for å gå enda mer effektivt og rasjonelt.

Trude garanterer opptil flere aha-stunder, og kommer selvfølgelig til å møte Deg der du er, og gi deg relevante oppgaver og feedback! Du får med 2-3 personlige treningsoppgaver fra hver stilart for egne skiturer etter kurset.
For generelt om innholdet på øktene, se her. 

Har du vært med oss på kurs tidligere? Teknikk kan vi jobbe med år etter år. Å repetere basisferdigheter er noe også landslagsløpere gjør, så det er lurt. Utover dette vil du få tilbakemeldinger ut fra ditt nivå, og sette fokus på detaljer som blir riktige for nettopp deg. Oppgaver du får på dette kurset vil derfor naturlig bygge videre på de oppgaver du allerede har hatt.

Betingelser ved kjøp av kurs:
Dersom det er færre enn fire deltagere på kurset, kan kurset gjennomføres over 2 dager i stedet for tre. For intensivkurs over 2 x 1t30min vil kurset bli på 2 x 1t15min.

Trude Dybendahls klassiske teknikkbok "Større Skiglede med Bedre Teknikk" og hennes teknikk-DVD (klassisk/fristil) kan du kjøpe i vår nettbutikk

Boken er skrevet på oppfordring fra kursdeltagere som ønsket et godt oppslagsverk for å repetere stoff fra skikurset vårt, og vi erfarer at mange har anskaffet boken før de velger å komme på kurs. Den anbefales av fysioterapeuter, kiropraktorer og fornøyde brukere, og er omtalt som "den mest pedagogiske og enkelt forståelige bok som finnes om skiteknikk. DVD´en utfyller boken på en glimrende måte!"
 

Sted: Storefjell, Golsfjellet
Startdato: 29.12.2016 13:30
Sluttdato: 30.12.2016 15:00
Påmeldingsfrist: 28.12.2016 10:00
Legg til i kalender

Kursdatoer: 29. og 30.des


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Trude Dybendahl
Tel: 90602130
info@tdski.noLik Deltager.no på Facebook: