Norsk Naturfotofestival 2017

Norsk Naturfotofestival ble første gang arrangert i 2014 i Ski, to mil sør for Oslo. Allerede første året ble festivalen fulltegnet. Etter 3 vellykkede festivaler, med strålende tilbakemeldinger fra inn og utland, kan vi slå fast at vi nå er godt etablert. Norsk Naturfotofestival har kommet for å bli.

Norsk Naturfotofestival er etablert som en toneangivende arena for et bredt spekter av fotografiske uttrykk skapt av, og i, naturen. I løpet av de første årene har flere internasjonale stjerner gjestet festivalen, og programmet for 2017 er nøysomt satt sammen for å tilfredsstille ønsket om bredde i fotografiske uttrykk, og geografisk tilhørighet. Vi er trygge på at våre foredragsholdere vil inspirere og bevege våre besøkende. Programmet holder høyt internasjonalt nivå.

Festivalen, som i 2017 vil foregå 17-19 mars,  går over tre dager og omfatter forelesninger, film- og bildevisninger, og utstillinger. Hovedarenaen er Ski Kinoteater,  i en fin og moderne sal med 400 sitteplasser. Det blir også utstillinger på utvalgte steder i sentrum av Ski.


PRISER
Festivalpass          17-19. mars               NOK    1.250,-
Dagspass fredag   17. mars                    NOK    750,-
Dagspass lørdag   18. mars                    NOK    850,-
Dagspass søndag 19. mars                    NOK    600,-

Vi gjør oppmerksom på at det også vil være mulig å kjøpe enkeltbilletter til foredrag.
Billettprisen er NOK 150,- pr. foredrag og billetter kan kjøpes i Ski Kino under festivalen.


Festivalmiddag
Vi håper mange vil benytte anledningen til å tilbringe kvelden sammen med nye og gamle fotovenner over et godt måltid. Deltakermiddagen vil være en utmerket anledning til å knytte nye kontakter. De fleste foredragsholderne vil også delta på middagen.


OVERNATTING UNDER FESTIVALEN
Hos vår samarbeidspartner Thon Hotell Ski kan du bestille overnatting. Hotellet treffer du på +47 64 85 35 00 og mail ski.bookingansvarlig@thonhotels.no.


Festivalkontoret vårt finner du i vestibylen på Thon Hotell i Ski under hele festivalperioden.

Vi arrangerer også en stor fotomesse som vil være åpen lørdag og søndag.

Se også festivalens hjemmeside på http://www.nnff.no for mer informasjon.


Vi gleder oss til å treffe deg i Ski!

Hovedsponsor:

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon