Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

InZight Sales Academy 2017

InZight AS vil gjennom hele 2017 holde Salgs-Akademi for selgere som vil ta ut det lille ekstra og booste sine egne resultat - samt utvikle seg selv på det personlige plan.

OPPSTART 3 Januar

Det er et begrenset antall plasser og det gis en spesialpris til de som melder seg på innen 15 nov.

Antall plasser; 12

Pris (før 15 nov) 105 000.- + MVA

Pris (etter 15 nov) 125 000.- + MVA

Nytteverdi for deltakere; Du vil få innsikter i kommunikasjon som vil gi deg et fortrinn, uansett hvor du er og hvem du møter. Du vil lære deg selv og dine egne følelser bedre å kjenne. Du vil vite hvor din og andres menneskelige opplevelse kommer fra og av den grunn bli kvitt stress og bekymringer. Du vil kunne komme til å bli en fantastisk lytter, på et nivå der du vil kunne tilpasse dine tjenester og eller produkter, perfekt tilpasset dine kunders behov.

Treningen er tilpasset personer som ønsker endring - føler at de har ressursene til det - men ikke helt vet hvordan de skal få det til.

Forutsetninger;

  • Jeg ønsker å få til noe eksepsjonelt  i året som kommer og vil gi 100%
  • Jeg er villig til å by på meg selv og være "Sårbar" i en gruppe på max 12 mennesker gjennom hele 2017.
  • Jeg forstår og kan jobbe både på engelsk og norsk, hvis det er nødvendig.
  • Jeg er villig til å prioritere både tid og ressurser for å få til de endringene som skal til for å oppnå egen suksess.
  • Jeg er klar over at "min suksess" kanskje ikke kan måles i penger og mkt. andeler, men i personlig utvikling og "den gode følelsen"
  • Jeg ønsker å lære, med det mener jeg innsikter og forståelse, for så å bruke dette som menneske.

Treningsplan;

  1. Samlinger 1 dag pr. mnd (Totalt 9 samlinger (09.30-17.00) i Slemdalsveien 70A InZight AS HQ + 1 samling a 2 dager på Pellestova på Hafjell,(Aug/sept)  Datoer kommer. Første samling 3 Januar.
  2. Gjennomføring av disc-salgstrening (Forstå din egen atferd, din kundes atferd og se ditt potensiale). Sendes ut som personlig lenke og gjennomgås i samling 2.(Profilen er på engelsk)
  3. 4 en -til -en Transformative coaching møter a/ 2 timer i løpet av året med Jan-Ove Sjøholt (JOS) på InZight AS HQ
  4. 10 Zoom møter  som fasitliteres av JOS. Vi møtes alle på nettet og snakker om "best practice", nye innsikter, hva har vi lært og hva skal skje i kommende periode. Blir tatt opp slik at alle kan se disse igjen om en ønsker repetisjon eller rett og slett ikke rakk å være med.
  5. En månedlig "lydfil" sendes ut til deltakerne, samt at alle vil få tilgang til og råd om hva en skal høre på / lese for å utvikle seg i den retning Akademiet retter seg.
  6. Kompendium -  som knytter mental helse opp mot det du vanligvis forbinder med helse. Uten helse, ikke noe liv - og hvor viktig er vel det i en salgssituasjon?

Alle som gjennomfører kvalifiserer til "Sertifisert Lytter med lisens til å selge"

Kurset og treningene vil i tråd med deltakerne utvikles underveis og tilpasses til gruppen og den enkelte. 

Ta direkte kontakt med Jan-Ove på 913 45 066 om det ønskes mer informasjon

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon