Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Sporkurs


Fullbooket for deltakere med hund!

Steinkjer Hundeklubb arrangerer kurs i bruksspor lørdag 10. og søndag 11. september 2016 med Cathrine Sallaup. Begge dager fra 09.00 - 16.00. Fredag 9/9 vil det være åpen infokveld om spor for ALLE som ønsker. med kaffe og noe å bite i fra kl. 19.00 - 21.00.

Pris: 1200 for medlemmer - 1600 for ikke medlemmer. 500 for observatører. Infokveld kr 100 (gratis for de som er med på kurset, også observatører). Maks. 6 ekvipasjer med hund.

Cathrine Sallaup har vært aktiv med hund i over 20 år. Hun startet å konkurrere innenfor hundesport i 1997. Hun har siden den gang vært en aktiv utøver i både bruks (NBF og RIK), IPO, rallylydighet og lydighet. Hun har også siden 1997 hatt stor interesse for mentaltester og har i den forbindelse tatt utdanning som både figurant, testleder og dommer for Karaktertest og Mentalbeskrivelse Hund. Hun utdannet seg som NKK trinn 1 instruktør i 1998 og videreutdannet seg som trinn 2 lydighetsinstruktør i 2009. Cathrine har vært aktiv som instruktør i mange år og har reist land og strand rundt og holdt kurs for forskjellige hundeklubber/ treningsgrupper. Til daglig jobber hun som instruktør i Doglife Hundetjenester. Av kurs hun holder jevnlig kan nevnes – valpekurs, hverdagslydighet, konkurranserettede lydighetskurs samt kurs innenfor spor, rundering, feltsøk, problemhunder og mentalkunnskap. Cathrine har ført opp to hunder til lydighet klasse 3 og to hunder til lydighet Elite og en hund til rallylydighet Elite. Hun har også bl.a. ført opp fire hunder til øverste klasser i RIK programmet og deltatt på flere NM i bruks for schäferhunder. Her har hun blant annet oppnådd to gull, et sølv og en bronse innenfor øverste klasser i spor og rundering.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon