Sommerleir 2017Bergen Nord inviterer til Sommerleir 2017

Mandag 26. juni til fredag 30. juni

 

Vi gjentar suksessen fra årene før, og arrangerer sommerleir for 24ende gang!

I år blir leiren for åttende gang arrangert på Klokkarvik på Sotra. Et stort grendahus med tilhørende stort uteområde som er inngjerdet. Området ligger i naturskjønne omgivelser, langt vekke fra trafikk og hovedveier. Som sagt: Trygge og sunne omgivelser for en trivelig sommerleir.

Aktiviteter:

Det kommer til å bli en mengde forskjellige aktiviteter, ledet av en rekke forskjellige trenere. Vi kan nevne at flere svartbelter skal være der hele leiren. Det vil også bli en god del aktiviteter utenom TaeKwonDoèn. Vi kan nevne bading, grilling, volleyball, orientering, fotball, underholdingskveld., disco, ghostnight, Klokkarvik Open, filmkvelder og vekking om natten????

For alle:

Alle som trener på barne og ungdomsparti kan være med. (6-16 år) Man deles opp i grupper i forhold til alder; og aktivitetene er delt opp på aldersnivå. Hver gruppe har en egen leder, og vi har mange aktiviteter som gjør at det er lett å bli kjent med andre.! Vi trenger ledere, ungdom mellom 14 og 19 år kan søke!

Husk:

Sovepose, liggeunderlag, toalettsaker, drikkeflaske, badetøy, badehåndkle, drakt og belte, treningstøy, regntøy og støvler, vanlige pene klær (til festen), lommepenger samt evt medisiner.

Mandag 24. juni: Avreise fra Stamina kl 0900

Fredag 20. juni: Hjemkomst kl 1400 på Stamina

Prisen er:

100 kr i depositum ved påmelding, resten betales innen 15. juni 2017.

2000 kr for første påmeldte

1500 kr for søsken

1500 kr for ledere(Kontakt John Helge og sjekk at du er aktuell som leder før du melder deg på)

Prisen inkluderer transport begge veier i buss, hele oppholdet, mye trening, mange gøye aktivieter inkludert bading og båttur og alle måltider en hel uke!

Det blir muligheter for å kjøpe snop, chips og brus i leiren. Man kan max ta med seg 250 kroner i lommepenger! (Lommepenger betales inn til kiosk ansvarlig, som påser at ikke barna bruker alt første dagen)

Hvis dere lurer på noe, ta gjerne kontakt med John Helge på mail: jho@dnb.no, mob: 41 76 77 78

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon