Ølbryggekurs med Stian Krog

Stian har vært leder for Bergen Ølfestival i 4 år, og har lang erfaring med ølbrygging og ølsmaking.

Kurset inkluderer et lite teorihefte, praktisk innføring og deltagende observasjon av brygging («live brygging»), spørsmål og svar underveis, framvisning og forklaring av bryggeutstyr, middag/lunsj under kurset, som går over 6-7 timer.

Ølet skal stå å gjære i ca. 3 uker etter at det er brygget. I del to av kurset vil deltagerne bli loset praktisk igjennom flasketappingsprosessen. Kursholder stiller med flasker og utstyr til tapping, og ledsager alle gjennom prosessen. Det vil bli brygget ca. 25 liter øl på kurset og deltagerne vil få øl på flasker med seg hjem.

Pris: kr. 1300 pr. deltager, maksimum 8 deltagere.

Sted: Nofima, Kjerreidviken 16, Fyllingsdalen.

Tid: Del 1: Lørdag 19. november. Del 2: En ukedag ca. 3 uker senere (avtales på kurset).

Det er begrenset antall plasser.Medlemskap i Soppforeningen i Bergen
Medlemskap er åpent for alle og koster kr. 400,- pr. år for enkeltmedlem, tillegg kr. 100,- for familiemedlem. Hvis du melder deg inn vil du få grunnkurset til medlemspris.

Som medlem får du 4 ganger i året e-post med informasjon om foreningens arrangementer. Samme informasjon finner du også på disse nettsidene.

Meld deg inn via Norges sopp- og nyttevekstforbund, og få bladet "Sopp og nyttevekster". Husk å skrive at du vil høre til Soppforeningen i Bergen :)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon