Deltager - Nordic Screens: YouTube-sommerskole (TUSENFRYD)

Nordic Screens: YouTube-sommerskole (TUSENFRYD)

Vil du være med på Norges aller første Youtube-skole og lære YouTube fra de som kan det best? Denne sommeren samler vi en bunke med Norges mest drevne YouTube-re fra multikanalsnettverket Nordic Screens, på House of Nerds i Oslo, for å undervise neste generasjon med YouTube-stjerner:
- Ustyrsbruk - Hva trenger du egentlig for å komme i gang?
- Gaming - Med House of Nerds som base, er det ingen tvil om at det kommer til å bli gaming. Vi kommer til å gi dere de beste tipsene på hvordan å gjøre gaming mest mulig morsomt å se på!
- Konseptutvikling - Vi tar deg med fra start til slutt og forteller deg hva som kan være smart å legge vekt på når du skal i gang med YouTube.
- Utflukter i “felten”. Ta med kamera, knyt skolissene ekstra hardt og bruk halve dagen på å filme spennende ting til kanalen din og få proff hjelp til hvordan å best gjennomføre klippen.
- Nettvett - Lær deg å bruke internettet på best mulig måte for deg og din kanal!
- Regler og Copyright - Innsikt i det lille regel universet som YouTube er bygget rundt.
- Enkel statistikk - Gå bak kanalen din og se på tallene; Hva må til for å ta kanalen til neste steg.

Vi møter de unge der de er! Vi ser at det er et voksende ønske om å lære mer om det å være YouTuber og vi skal gjøre vårt aller beste for at denne sommeren utvilsomt skal være den kuleste som noen gang har vært!
Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.