Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

300 års jubileum Norderhov

Lørdag den 28. mars 1716 kom det underretning til sjefen for Gjellebekk skanse i Lier om at den svenske hæren forsøkte å lure 600 karolinske dragoner inn bakveien til skansen.

«Imod klokken 3 på Natten ankom de til Norderhovs Prestegard i fullt Renn, til Hest, red inn iblandt Prestegårdens Hus med Skudd og Sabler overfalte Fienden i Søvn. Hvorefter Svenskene ble forvirret og spredt uten det ringeste til deres Forsvar, dels ihjelskutte, mange slagne og nedsablede"

Kavaleriklubben inviterer elementer av hærens spisse ende, våre medlemmer og venner til å feire dette 300 års jubileum lørdag 24 september 2016

Prisen inkluderer predrinks, 4 retters middag, nok drikke til maten og tung underholdning. Har du ikke betalt årets kontingent, kan du velge å betale kontingenten samtidig med påmeldingen.

Meny 4 retter:
  • Husets viltpâté med cumberlandsauce og syltet rødløk, brød og smør
  • Lammemørbrad med ratatouille, dampet brokkoli, ristet skogsopp, ovnsbakte Amadinepoteter og Provencale saus
  • Logens ostetallerken med plommekompott og pumpernickel
  • Créme brûllée med morellsyltetøy og havreflarn


TØUT til Norderhov:

Oppmøte kl 11:00 i Forsvarsmuseets foredragssal på Akershus Festning. Der vil det holdes en innledning om den store nordiske krig før vi sitter opp på buss for avmarsj til Norderhov under ledelse av Bataljonsjef Pål Berglund støttet av krigshistoriker Knut Werner-Hagen. Vi er tilbake innen kl 16:00


Kavaleriklubbem av 1882

Kavaleriklubben er en åpen og romslig klubb, så fremt du er, eller har vært, befal/offiser eller har ditt hjerte og din bakgrunn fra Kavaleriet. Ønsker du fortsatt kontakt med et forsvarsfaglig og sosialt miljø kan Kavaleriklubben være noe for deg. Befal & Grenaderer som tjenestegjør i EBN, PBN, HJK, ETJ, TMBN & KESK er hjertelig velkomne i klubben. Les mer på http://kavaleriklubben.no/

Raske Ridning Lenge Leve !

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon