Høstsemester 2016

Velkommen til Holmlia Sportsklubb, Dans og Ballett!

Vi er en undergruppe av Holmlia sportsklubb. Siden ingen privatpersoner har økonomiske interesser av driften, er vi en del rimeligere enn andre danseskoler. Det betyr ikke at vi ikke legger vekt på kvalitet! Hos oss er du trygg på å finne en instruktør som er godt kvalifisert og som har solid dansebakgrunn.

Sjekk vår side for mere informasjon og følg oss på vår Facebook side!

Vi har følgende kurs i høsten 2016:LITEN OG STOR 2-4 år
Danselek for liten og for stor. Mor eller far er med barnet i klassen og vi danser til forskjellig musikk og stilarter. Masse lek og moro hvor barnet får utviklet sin fantasi og danseglede i samspill med musikken og foreldre. Dans gir barnet god koordinasjon og balanse. Passer like godt for gutter og jenter, pappaer og mammaer.
Kursstart: tirsdag 06.09
Sted/tid: Toppåsen skolen, tirsdag kl.17.00-17.40.
Pris: 1 200,- + 200,- i årsavgift til HSK
Instruktør: Solveig Kitmitto


KREATIV DANS (Hip Hop) 4-6 år
Gjennom variert musikk og varierte leke- og danseøvelser vil vi gi barna muligheter til å utforske kroppen og den unike mulighet for bevegelse. Barna vil på ulike måter få jobbet mye med egen dansekreativitet. Barna lærer også litt "streetdance" og "break" mens de leker og har det gøy. Passer like godt for gutter som jenter!
Kursstart: tirsdag 06.09.
Sted/tid: Toppåsen skole, tirsdag kl.17.45-18.25.
Pris: 1 200,- + 200,- i årsavgift til HSK
Instruktør: Solveig KitmittoBARNEDANS (ballett) 4-6 år

Lekeinspirert dansetime hvor barna får brukt både kroppen og fantasien. Passer for små ballerinaer og forbereder til barneballett.
Kursstart: torsdag 08.09.
Sted/tid: Toppåsen skole, torsdag kl.17.15-17.55.
Pris: 1 200,- + 200,- i årsavgift til HSK
Instruktør: Elin KongsvikHIP HOP 6-8 år

Her lærer barna grunnbevegelser i hip hop og lager danser med både street- og breakelementer. Lekeinspirert. Passer for danseglade gutter og jenter som vil lære noen nye moves.
Kursstart: tirsdag 06.09.
Sted/tid: Toppåsen skole, tirsdag kl.18.30-19.25.
Pris: 1 200,- + 200,- i årsavgift til HSK
Instruktør: Solveig KitmittoBALLETT 6-8 år

Ballettforberedende øvelser og dans til klassisk musikk. Her lærer barna noen grunnleggende ballett-trinn og tar sine første steg inn i ballettens verden. Lekinspirert. Klassen starter med enkle barre-øvelser.
Kursstart: torsdag 08.09.
Sted/tid: Toppåsen skole, torsdag kl.18.00-18.55.
Pris: 1 200,- + 200,- i årsavgift til HSK
Instruktør: Elin KongsvikBREAK (nybegynner) 8-11 år

Drømmer du om å bli B-boy eller B-girl? Her lærer du grunnleggende break-teknikk og triks på begynnernivå. Breaking er ganske kult! Og dine venner og familie vil garantert bli imponert over movsa du lærer her. I løpet av semesteret vil du lære en til to koreografier som vises frem på vår årlige juleforestilling månedsskriftet november/desember. Vi anbefaler alle som danser break, danse klassisk ballett – og omvendt, da begge dansegrener har stabilitetstrening og balanse.
Kursstart: torsdag 08.09.
Sted/tid: Toppåsen skole, torsdag kl.19.00-19.55.
Pris: kr 1000,- + årsavgift til HSK kr 200,-.
Instruktør: Zane Ebad Choudri


HIP HOP (nybegynner) 8-11 år
Du lærer grunnleggende hip hop-teknikk og de mest elementære hip hop-trinnene. Klassen vil også ha jazz-elementer. I løpet av semesteret vil du lære 1-2 koreografier som vises frem på vår årlige juleforestilling månedsskriftet november/desember.
Kursstart: mandag 05.09.
Sted/tid: Toppåsen skole, mandag kl.19.00-19.55.
Pris: 1 000,- + 200,- i årsavgift til HSK
Instruktør: Solveig Kitmitto


KLASSISK BALLETT (åpent nivå) 9-12 år

Klassisk ballett-trening gir fantastisk kroppskontroll, og mange opplever faktisk å bli flinkere på skolen av å danse ballett. Ballett krever både koordinasjon og konsentrasjon, og er sånn sett godt både for kroppen og hjernen! Vi anbefaler alle som vil satse på dans og ta en klassisk ballett-trening i uka. Det vil hjelpe deg til å bli flinkere i hip hop og break! 
Dersom vi har mange nok interesserte, vil vi starte opp trening klassisk ballett litt øvet to dager i uka etter høstferien. Dette blir da et tilbud til de som ønsker seg et godt tilbud i klassisk ballett som de senere kan bygge videre på hvis drømmen om å bli danser er der.
Kursstart: mandag 05.09.
Sted/tid: Toppåsen skole, mandag kl.17.45-18.55.
Pris: 1 000,- + 200,- i årsavgift til HSK
Instruktør: Hilde Marie BagerBREAK (litt øvet) 10-15 år

Vi forutsetter at du kan noe grunnleggende break-teknikk og de mest elementære triksene i break før du begynner på break litt øvet. Elementer, trinn og triks er vanskeligere enn på nybegynnerkurset (break 8-11 nybegynner).
Er du usikker på ditt nivå, spør instruktøren din eller send oss en mail. Du kan også prøve begge klasser og finn ut hva som passer deg best. Har du danset i ett år eller mer, er du sannsynligvis på dette nivået. Har du bedrevet annen type sport som turn el., kan det være at nivået passer deg selv om du ikke har danset break før. Vi anbefaler alle som danser break, danse klassisk ballett – og omvendt, da begge dansegrener har stabilitetstrening og balanse.
Kursstart: torsdag 08.09.
Sted/tid: Toppåsen skole, torsdag kl.20.00-20.55.
Pris: kr 1000,- + 200,- i årsavgift til HSK.
Instruktør: Zane Ebad ChoudriHIP HOP (litt øvet) 10-15 år

Vi forutsetter at du kan noe grunnleggende hip hop-teknikk og de mest elementære hip hop-trinnene før du begynner på hip hop litt øvet. Er du usikker, spør instruktøren din eller send oss en mail. Du kan også prøve begge klasser og finn ut hva som passer deg best. Har du danset i ett år eller mer, er du sannsynligvis på dette nivået. Har du bedrevet annen type sport og er vant til nye bevegelser, kan det være nivået for deg – det gjelder især alle over 11 år. Koreografien går litt raskere og er vanskeligere enn på hip hop nybegynner. Du må derfor være ganske fokusert.
Kursstart: tirsdag 06.09.
Sted/tid: Toppåsen skole, tirsdag kl.19.30-20.25.
Pris: 1 000,- + 200,- i årsavgift til HSK
Instruktør: Solveig Kitmitto

Pakketilbud for deg som bare ELSKER å  danse og bare VIL satse på dans!
Vi har satt sammen et pakketilbud for deg som bare elsker å danse! Du får en klassisk ballett-time, en hip hop time og en break-time for kun kroner 2000,-.
Vi skreddersyr pakken for deg. Det kan være at du er litt øvet i ballett, men nybegynner i hip hop og break; da får du danse klassisk ballett litt øvet, men nybegynner i de andre kursene. Om du er god på hip hop og break, kan du få litt øvet klasse i disse disiplinene og nybegynnerklasse i ballett. Osv.
Et unikt tilbud til en meget rimelig penge for alle danseglade som vil satse på dans fremover.  I dag ønsker man fleksible og allsidige dansere, og her legger du et godt grunnlag!


Alle timene våre foregår på Toppåsen skole, Tiriltunga 5.
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon